Închide meniul
Foto

Momente de panică în Franţa! Un jucător a leşinat pe teren. „Mi-a dat fiori! M-am gândit la ce s-a întâmplat cu Eriksen”

Publicat: 17 august 2021, 9:50

Reclamă
Momente de panică în Franţa! Un jucător a leşinat pe teren. „Mi-a dat fiori! M-am gândit la ce s-a întâmplat cu Eriksen”

Samuel Kanu a leşinat în timpul meciului dintre Marseille şi Bordeaux din Ligue 1

Profimedia

Mijlocaşul nigerian în vârstă de 23 de ani, Samuel Kalu, s-a prăbuşit din senin pe gazon. Fotbalistul oaspeţilor şi-a pierdut conştienţa în minutul 5, înaintea unei lovituri libere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente de panică în Franţa! Samuel Kalu a leşinat pe teren

Au urmat momente de panică. Fotbaliştii ambelor echipei au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor.

Kalu şi-a revenit şi a cerut să continue. El a fost însă înlocuit însă în minutul 14 al meciului terminat la egalitate, Olympique Marseille – Bordeaux 2-2.

Antrenorul său, Vladimir Petkovic, a explicat că nu a vrut să rişte nimic.

„Imediat m-am gândit la ce s-a întâmplat la Euro, cu Eriksen. A fost teribil, mi-a dat fiori. Medicii spun că a fost un disconfort, însă n-am vrut să riscăm și l-am înlocuit. Va fi supus oricum unor investigații amănunțite la spital”, a spus antrenorul născut în Bosnia, citat de thecherawchronicle.com.

Reclamă

Samuel Kalu a leşinat şi în 2019, înaintea unui meci de la Cupa Africii pe Naţiuni. Atunci a fost vorba despre o deshidratare severă.

Christian Eriksen: „În 4-5 luni, voi fi din nou pe teren”

Episodul prin care a trecut Kalu a adus aminte de clipele dramatice de la Euro 2020, când inima danezului Christian Eriksen s-a oprit.

Acesta a fost resuscitat şi este acum în siguranţă. În această lună, Erisken i-a anunţat pe colegii de la Inter când va reveni pe teren, în meciurile oficiale. Danezul care s-a prăbuşit pe teren, pe 12 iunie, în meciul cu Finlanda, susţine că va juca din nou la nivel înalt peste 4-5 luni.

Reclamă 4 / 0/3

„Totul a mers bine pentru mine de atunci. În 4-5 luni, voi fi din nou pe teren”, a fost mesajul danezului, conform Corriere dello Sport. Fostul jucător al lui Tottenham pare sigur că îşi va continua cariera. Rămâne de văzut dacă asta se va întânpla în Italia, sau într-un alt campionat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și