Închide meniul

Un fotbalist de doar 19 ani a încetat din viaţă! Declaraţia cutremurătoare a tatălui. „Era nemişcat. Am crezut că doarme!”

Publicat: 17 august 2021, 14:24

Reclamă
Un fotbalist de doar 19 ani a încetat din viaţă! Declaraţia cutremurătoare a tatălui. „Era nemişcat. Am crezut că doarme!

Tragedie în Italia, unde un fotbalist de 19 ani a încetat din viaţă după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Profimedia

Marco Tampwo, un tânăr jucător congolez care s-a alăturat recent clubului italian Atletico Fiuggi din Serie D, a murit la vârsta de 19 ani, informează presa italiană, citată de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fotbalist de doar 19 ani a încetat din viaţă în Italia

După două zile de antrenament, jucătorul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi plasat în izolare, alături de familia lui. Duminică după-amiază, el le-a spus apropiaţilor că vrea să se odihnească puţin.

„Am crezut că doarme, era nemişcat în patul lui. L-am chemat, dar nu s-a mişcat”, a declarat printre lacrimi tatăl lui Tampwo, cel care a chemat serviciile de urgenţă.

Paramedicii au încercat să-l resusciteze, fără succes însă.

„Nu avem cuvinte în faţa unei asemenea tragedii!”

Potrivit presei locale, Tampwo a suferit un atac de cord. Cauza exactă a decesului va fi stabilită după autopsie. Parchetul din Tivoli a deschis o anchetă.

Reclamă

„Preşedintele David Ciaccia şi întreaga grupare Atletico Terme Fiuggi îl plâng pe Marco, care a decedat prematur la vârsta de 19 ani. Nu avem cuvinte în faţa unei astfel de tragedii. Ciao Marco”, a transmis clubul pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și