Închide meniul

Ce salariu va încasa Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali nu se uită la bani. „I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract”

Alexandru Ivan Publicat: 17 august 2021, 22:45 / Actualizat: 21 martie 2023, 17:06

Reclamă
Ce salariu va încasa Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali nu se uită la bani. „I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB

SportPictures / Andi Popescu via Hepta

Ce salariu va încasa Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali vrea să-l aducă cu orice preț pe Edi Iordănescu la FCSB. Latifundiarul din Pipera i-a acceptat toate pretențiile tehnicianului de 43 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negocierile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu s-au purtat în jurul clauzelor din contract. Mai exact, ce anume are voie și ce anume nu are voie să mai facă patronul-antrenor de până acum al roș-albaștrilor.

Salariul este în planul secund pentru Edi Iordănescu. În această privință, cele două părți au căzut imediat de acord.

Ce salariu va încasa Edi Iordănescu la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Edi Iordănescu va încasa la FCSB același salariu ca la CFR Cluj, 15.000 de euro.

„Contractul e făcut pe nouă luni. 500.000 de euro dacă reziliez contractul unilateral. Dacă-l dau afară, trebuie să plătesc. Are dreptul să reziliere unilateral, dacă-i cer ceva. A spus că discutăm de clauze după nouă luni. El vrea 100.000 pentru campionat.

Reclamă
Reclamă 4

Are salariul pe care îl avea la CFR. Dacă vrea el să-l ridice, să-l ridice. I-am făcut tot, tot, tot. El va fi proprietarul echipei. I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Anghel Iordănescu: „Salariul e singurul lucru care nu s-a negociat”

Anghel Iordănescu, tatăl lui Edi, a dezvăluit că, în fapt, Becali și fiul său nici nu au discutat până acum despre salariu.

Vă spun că niciodată Gigi Becali nu a fost așa deschis, așa cooperant. I-a spus lui Edi: «trece ce vrei tu în contract, batem palma și trecem la treabă». Singurul lucru despre care nu au discutat, unde nu a fost niciun fel de negociere, a fost salariul.

Reclamă

Salariul a fost cel pe care i l-a oferit Gigi Becali. Chiar a spus Edi că nu îl interesează ce bani primește, ci să facă performanță„, a spus Anghel Iordănescu, potrivit sursei citate.

43 de ani are Edi Iordănescu. El le-a mai antrenat până acum pe FCM Târgu Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra, Gaz Metan și CFR Cluj. În sezonul precedent, el a adus la 4-lea titlu consecutiv în Gruia.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și