Închide meniul

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1. Simo, descătuşare în Statele Unite: „Zâmbet ultra larg”

Antena Sport Publicat: 17 august 2021, 23:52 / Actualizat: 18 martie 2023, 23:30

Reclamă
Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1. Simo, descătuşare în Statele Unite: „Zâmbet ultra larg

Simona Halep - Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1.

Profimediaimages

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1. Simona Halep a mai avut un mesaj după prima ei victorie după 3 luni şi jumătate. Simo e în culmea fericirii după ce a bătut-o în decisiv pe Magda Linette.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Zâmbet ultra larg pentru prima mea victorie după ceva vreme”, a fost mesajul Simonei Halep pe contul de Twitter, la care a adăugat şi o poză în care îi aplaudă pe fanii veniţi la meci.

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1. Simona Halep a mai avut un mesaj

Imediat după meci, în interviul acordat pe teren, Simo le mulţumea fanilor prezenţi în tribună după perioada de pandemie. „A fost un meci greu, după acestă pauză, increderea a fost foarte sus. A servit puternic, mă bucur că am câştigat primul meci după revenire. Sunt supărată că nu am câştigat un titlu aici, am pierdut trei finale.

Este unul din locurile frumoase unde jucăm. Vă mulţumesc fanilor că aţi venit să ne încurajaţi. E un lucru extraordinar că sunteţi din nou în arenă”, a spus Halep, la finalul întâlnirii cu Magda Linette.

Reclamă

În drumul spre primul titlu de la Cincinnati, ea se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Jessica Pegula şi Camila Giorgi. Simo are 3 finale pierdute la Cincy, în 2015, 2017 şi 2018, ea fiind învinsă de Serena Williams, Garbine Muguruza şi Kiki Bertens.

Pentru Halep a fost prima victorie după trei luni şi jumătate. La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la glezna stângă. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și