Închide meniul

Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0 | Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Marius Șumudică. „Ne e dor de Dan Petrescu! Joci în Conference League datorită lui”

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2021, 8:25

Reclamă
Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0 | Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Marius Șumudică. „Ne e dor de Dan Petrescu! Joci în Conference League datorită lui

Marius Şumudică, pus la zid de Ilie Dumitrescu

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Ilie Dumitrescu a spus că CFR-ul arăta mult mai bine în cupele europene pe vremea lui Dan Petrescu. „Mister” a amintit de meciurile spectaculoase cu Sevilla, Rennes sau Lazio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0 | Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Dan Petrescu

Totodată, Dumitrescu l-a „taxat” pe Șumudică, precizând că CFR-ul are asigurată prezența în grupele Conference League datorită rezultatelor obținute tot de Dan Petrescu.

„În niciun duel din ăsta cu echipele importante din Europa, să nu uităm de performanțele lui Dan Petrescu cu Lazio, Rennes, Sevilla…. nu a pierdut cu Sevilla! Da, ne este dor de organizarea de joc a lui Dan Petrescu și de modul cum pregătea Petrescu meciurile, cum analiza adversarul și cum reușea să creeze un echilibru indiferent de valoarea adversarilor.

Dacă ne uitam la loturi și la bugetele echipelor cu care juca Petrescu, îți dădeai seama imediat că numai așa puteai echilibra un joc, prin organizare de joc la cel mai înalt nivel, prin a reuși să citești foarte bine adversarul, să acoperi foarte bine zonele.

Mai e un aspect extrem de important și tot acolo ajungem, apropo de punctele acumulate de proiectul Dan Petrescu la CFR. Din momentul în care ajungi cap de serie, ai șansă să întâlnești o echipă din Bosnia și una din Gibraltar. Ai avut șansa să joci, să intri în Conference datorită rezultatelor lui Petrescu la CFR”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0. Dezastru în play-off-ul Europa League

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Golurile au fost marcate de Pavkov ‘5, Katai ’38, Ben ’68 şi Ivanic ’77.

Meciul a fost arbitrat de bulgarul Georgi Kabakov, ajutat de Martin Margaritov şi Diyan Valkov. Rezervă a fost Nikola Popov.

Returul va avea loc la 26 august, de la ora 21.30

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și