Închide meniul

Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0 | Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Marius Șumudică. „Ne e dor de Dan Petrescu! Joci în Conference League datorită lui”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2021, 8:25

Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0 | Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Marius Șumudică. „Ne e dor de Dan Petrescu! Joci în Conference League datorită lui

Marius Şumudică, pus la zid de Ilie Dumitrescu

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Ilie Dumitrescu a spus că CFR-ul arăta mult mai bine în cupele europene pe vremea lui Dan Petrescu. „Mister” a amintit de meciurile spectaculoase cu Sevilla, Rennes sau Lazio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0 | Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Dan Petrescu

Totodată, Dumitrescu l-a „taxat” pe Șumudică, precizând că CFR-ul are asigurată prezența în grupele Conference League datorită rezultatelor obținute tot de Dan Petrescu.

„În niciun duel din ăsta cu echipele importante din Europa, să nu uităm de performanțele lui Dan Petrescu cu Lazio, Rennes, Sevilla…. nu a pierdut cu Sevilla! Da, ne este dor de organizarea de joc a lui Dan Petrescu și de modul cum pregătea Petrescu meciurile, cum analiza adversarul și cum reușea să creeze un echilibru indiferent de valoarea adversarilor.

Dacă ne uitam la loturi și la bugetele echipelor cu care juca Petrescu, îți dădeai seama imediat că numai așa puteai echilibra un joc, prin organizare de joc la cel mai înalt nivel, prin a reuși să citești foarte bine adversarul, să acoperi foarte bine zonele.

Mai e un aspect extrem de important și tot acolo ajungem, apropo de punctele acumulate de proiectul Dan Petrescu la CFR. Din momentul în care ajungi cap de serie, ai șansă să întâlnești o echipă din Bosnia și una din Gibraltar. Ai avut șansa să joci, să intri în Conference datorită rezultatelor lui Petrescu la CFR”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0. Dezastru în play-off-ul Europa League

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Golurile au fost marcate de Pavkov ‘5, Katai ’38, Ben ’68 şi Ivanic ’77.

Meciul a fost arbitrat de bulgarul Georgi Kabakov, ajutat de Martin Margaritov şi Diyan Valkov. Rezervă a fost Nikola Popov.

Returul va avea loc la 26 august, de la ora 21.30

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și