Închide meniul
Foto

Bucurie de nedescris în familia lui Laurențiu Reghecampf. Vestea excelentă primită din Dubai și făcută publică de fosta soție a vedetei

Reclamă

Publicat: 18 august 2021, 14:14 / Actualizat: 21 martie 2023, 16:30

Bucurie de nedescris în familia lui Laurențiu Reghecampf. Vestea excelentă primită din Dubai și făcută publică de fosta soție a vedetei

Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Laurențiu Reghecampf. Ce i-a scris în miez de noapte

Instagram Anamaria Prodan

Bucurie de nedescris în familia lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova a primit o veste excelentă din Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul a fost făcut chiar de fosta soție a lui Reghe, Mariana Pfeiffer. Aceasta a dezvăluit care este motivul pentru care a sărbătorit în această lună.

Bucurie de nedescris în familia lui Laurențiu Reghecampf

Mariana Pfeiffer a transmis, pe contul ei de Facebook, că Luca Reghecampf a absolvit studiile în Dubai. A postat o imagine cu diploma primită de la GEMS Dubai American Academy de fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf.

Zeci de prieteni i-au transmis felicitări tânărului care trăiește o frumoase poveste de dragoste alături de noua lui iubită, Asiana Peng. De altfel, fosta gimnastă și Luca sunt de nedespărțit în această vară.

Reclamă

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Laurențiu Reghecampf de Mariana Pfeiffer

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de fosta sa soţie.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’

Reclamă 4 / 0/3

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic„, spunea Anamaria Prodan acum câteva luni.

În ultima perioadă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt într-un adevărat scandal. Totul a pornit după ce antrenorul Universității Craiova a declarat că va divorța de soția lui. Anamaria s-a mutat la Dubai, în apartamentul de patru milioane de euro, și a avut un schimb de replici de la distanță cu Reghe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și