Închide meniul
VIDEO

Primele imagini cu Edi Iordănescu la antrenamentul lui FCSB. „Este noul antrenor principal!” Anunţul oficial al vicecampioanei

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 16:37 / Actualizat: 18 martie 2023, 15:01

Reclamă
Primele imagini cu Edi Iordănescu la antrenamentul lui FCSB. „Este noul antrenor principal! Anunţul oficial al vicecampioanei

Edi Iordănescu e noul antrenor de la FCSB

Facebook FCSB

Primele imagini cu Edi Iordănescu la antrenamentul lui FCSB. Noul antrenor al roş-albaştrilor a fost numit oficial în locul lui Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Edi Iordănescu la antrenamentul lui FCSB

FCSB anunță că Edward Iordănescu este noul antrenor principal al echipei noastre.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după șapte meciuri oficiale în care roș-albaștrii au fost pregătiți de Dinu Todoran. Noul antrenor a condus deja prima ședință de pregătire la Baza Sportivă FCSB și, pe lângă vechiul staff de la FCSB, i se vor alătura Alexandru Radu și Michele Iannucci.

Edward Iordănescu va susține prima sa conferință de presă din postura de antrenor al FCSB joi, începând cu 14:30, la sala de conferințe de presă de la Baza Sportivă FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei!„, a anunţat oficial FCSB.

Reclamă

FCSB este pe locul 4 în Liga 1, cu 8 puncte după primele cinci etape. Edi Iordănescu va debuta pe banca roş-albaştrilor în meciul cu Sepsi, care va fi luni, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Clauzele din contractul lui Edi Iordănescu cu FCSB

Negocierile din această dimineaţă au fost decisive, iar Gigi Becali a acceptat toate condiţiile antrenorului, primul care va avea mână liberă la echipă după foarte mult timp. În caz contrar, Gigi va scoate din buzunare 500.000 de euro.

Edi Iordănescu va câştiga lunar 15.000 de euro şi contractul va fi valabil pe 9 luni. El va avea o primă de titlu de 100.000 de euro, dar şi o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.

Reclamă 4 / 0/3

Edi poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și