Închide meniul
BREAKING NEWS

S-a făcut! Edi Iordănescu e noul antrenor de la FCSB! Va conduce antrenamentul de azi al echipei. Când va fi prezentat oficial

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2021, 10:17 / Actualizat: 18 martie 2023, 22:23

S-a făcut! Edi Iordănescu e noul antrenor de la FCSB! Va conduce antrenamentul de azi al echipei. Când va fi prezentat oficial

Edi Iordănescu e noul antrenor de la FCSB!

Antena Sport

Edi Iordănescu e noul antrenor de la FCSB! El a ajuns deja la Baza din Berceni, acolo unde nu s-a prezentat Gigi Becali, cel car e promisese că îl va prezenta pe noul antrenor jucătorilor. Iordănescu va conduce antrenamentul de azi al echipei şi va fi prezentat oficial, joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negocierile din această dimineaţă au fost decisive, iar Gigi Becali a acceptat toate condiţiile antrenorului, primul care va avea mână liberă la echipă după foarte mult timp. În caz contrar, Gigi va scoate din buzunare 500.000 de euro.

Edi Iordănescu e noul antrenor de la FCSB! Azi conduce primul antrenament

Edi Iordănescu va câştiga lunar 15.000 de euro şi contractul va fi valabil pe 9 luni. El va avea o primă de titlu de 100.000 de euro, dar şi o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.

Edi poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot.

„El mi-a spus mie că va vorbi cu mine luni și marți nu mai am voie să-l sun. Mi-a spus că dacă vreau, vorbim luni, dar după, de marți, nu mai vorbim. A pus asta în contract. Așa am hotărât. Mi-am dat seama că sunt nebun. N-am ce să-i cer, știu sigur că va face. Nu i-am cerut nimic, are echipă. El trebuie să ia campionatul. Eu i-am spus că echipa este a lui. Trebuie să îmi valorifice jucătorii tineri. Nu știu cum face. Atât!

Reclamă

Contractul e făcut pe nouă luni. 500.000 de euro dacă reziliez contractul unilateral. Dacă-l dau afară, trebuie să plătesc. Are dreptul să reziliere unilateral, dacă-i cer ceva. A spus că discutăm de clauze după nouă luni. El vrea 100.000 pentru campionat.

Are salariul pe care îl avea la CFR. Dacă vrea el să-l ridice, să-l ridice. I-am făcut tot, tot, tot. El va fi proprietarul echipei. I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

43 de ani are Edi Iordănescu. El le-a mai antrenat până acum pe FCM Târgu Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra, Gaz Metan și CFR Cluj. În sezonul precedent, el a adus la 4-lea titlu consecutiv în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și