Închide meniul
Video

Frumoasa Chelsea Gandrabura, rivală cu Giani Kiriţă şi Cristi Pulhac în noul sezon „Splash! Vedete la apă!” Ce le-a transmis poloista lui Dinamo. „Avem spiritul ăsta!”

Publicat: 19 august 2021, 13:37 / Actualizat: 21 martie 2023, 15:18

Reclamă

Chelsea Gandrabura, rivala lui Giani Kiriţă şi Cristi Pulhac în noul sezon "Splash! Vedete la apă!"

AS.ro

Frumoasa Chelsea Gandrabura e rivală cu Giani Kiriţă şi Cristi Pulhac în noul sezon „Splash! Vedete la apă!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea Gandrabura e frumoasa poloistă de la Dinamo care şi-a învins temerile în noul sezon „Splash! Vedete la apă!”, show-ul care revine sâmbătă şi duminică de la 20:00 la Antena 1.

Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo, se întrece în noul sezon „Splash! Vedete la apă!” cu o frumoasă poloistă de la Dinamo! Pe sportivă a luat-o ameţeala când a văzut de unde trebuie să sară în apă!

Chelsea Gandrabura, rivală cu Giani Kiriţă şi Cristi Pulhac în noul sezon „Splash! Vedete la apă!”

„Este diferenţă foarte mare între polo pe apă şi săriturile în apă. În apă, pot să stau şi zece ore fără să mă ating de mal. Dar în momentul în care am ajuns la rampa de 10 metri, am fost terminată moral şi fizic. Îmi tremurau picioarele, nu mai ştiam de mine. (…) Nu ştiam că am frica asta în mine, până nu m-am dus să văd cum e!”, a povestit tânăra pentru AS.ro.

Căpitan de echipă la Dinamo, Chelsea s-a împrietenit repede la filmări cu rivalii din concurs, Giani Kiriţă şi Pulhac.

Reclamă

„Din start, Giani, Pulhac cu glume, cu chestii de-astea care m-au făcut să mă simt bine. Doi căpitani dinamovişti, am avut şi chestia asta între noi, că cine pe cine bate. Eu fiind căpitan acum, el fiind căpitan înainte… spiritul ăsta de Dinamo!”, a mai povestit Chelsea.

DJ Hara, Fachirul din Periş, Margherita şi Otilia Bilionera se numără printre vedetele care se vor întrece de la trambulină în noul sezon „Splash! Vedete la apă!”

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și