Închide meniul
Video

Frumoasa Chelsea Gandrabura, rivală cu Giani Kiriţă şi Cristi Pulhac în noul sezon „Splash! Vedete la apă!” Ce le-a transmis poloista lui Dinamo. „Avem spiritul ăsta!”

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 13:37 / Actualizat: 21 martie 2023, 15:18

Chelsea Gandrabura, rivala lui Giani Kiriţă şi Cristi Pulhac în noul sezon "Splash! Vedete la apă!"

AS.ro

Frumoasa Chelsea Gandrabura e rivală cu Giani Kiriţă şi Cristi Pulhac în noul sezon „Splash! Vedete la apă!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea Gandrabura e frumoasa poloistă de la Dinamo care şi-a învins temerile în noul sezon „Splash! Vedete la apă!”, show-ul care revine sâmbătă şi duminică de la 20:00 la Antena 1.

Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo, se întrece în noul sezon „Splash! Vedete la apă!” cu o frumoasă poloistă de la Dinamo! Pe sportivă a luat-o ameţeala când a văzut de unde trebuie să sară în apă!

Chelsea Gandrabura, rivală cu Giani Kiriţă şi Cristi Pulhac în noul sezon „Splash! Vedete la apă!”

„Este diferenţă foarte mare între polo pe apă şi săriturile în apă. În apă, pot să stau şi zece ore fără să mă ating de mal. Dar în momentul în care am ajuns la rampa de 10 metri, am fost terminată moral şi fizic. Îmi tremurau picioarele, nu mai ştiam de mine. (…) Nu ştiam că am frica asta în mine, până nu m-am dus să văd cum e!”, a povestit tânăra pentru AS.ro.

Căpitan de echipă la Dinamo, Chelsea s-a împrietenit repede la filmări cu rivalii din concurs, Giani Kiriţă şi Pulhac.

Reclamă

„Din start, Giani, Pulhac cu glume, cu chestii de-astea care m-au făcut să mă simt bine. Doi căpitani dinamovişti, am avut şi chestia asta între noi, că cine pe cine bate. Eu fiind căpitan acum, el fiind căpitan înainte… spiritul ăsta de Dinamo!”, a mai povestit Chelsea.

DJ Hara, Fachirul din Periş, Margherita şi Otilia Bilionera se numără printre vedetele care se vor întrece de la trambulină în noul sezon „Splash! Vedete la apă!”

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Începe un nou sezon „Splash! Vedete la apă!”
  • Emisiunea va fi sâmbătă şi duminică de la 20:00

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și