Închide meniul

FCSB şi Rapid, luptă nebună pentru semnătura lui Claudiu Keşeru. Bulgarii anunţă că atacantul este dorit de Edi Iordănescu. „Va pleca de la Razgrad!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2021, 17:47

Reclamă
FCSB şi Rapid, luptă nebună pentru semnătura lui Claudiu Keşeru. Bulgarii anunţă că atacantul este dorit de Edi Iordănescu. „Va pleca de la Razgrad!

FCSB şi Rapid, luptă nebună pentru semnătura lui Claudiu Keşeru

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Keşeru a intrat în dizgraţia antrenorului Dambrauskas şi a fost trimis la echipa a doua a lui Ludogoreţ. Românul care este cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 139 de reuşite, a ratat şi meciul cu Malmo, din play-off-ul cu Malmo, şi este hotărât să îşi încheie contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Rapid, luptă nebună pentru semnătura lui Claudiu Keşeru

Jurnaliştii bulgari de la fakti.bg anunţă că Keşeru are zilele numărate la Ludogoreţ. „Se pare că va pleca de la Razgrad”, au transmis aceştia. Au dezvăluit că jucătorul dorit de Rapid este şi pe lista de transferuri a lui FCSB, mai ales după venirea lui Edi Iordănescu.

La clubul lui Gigi Becali a fost anunţat un nou antrenor, Edi Iordănescu. FCSB a început sezonul ezitant şi este la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj. Iordănescu a făcut-o campioană pe echipa din Transilvania şi s-a interesat de situaţia golgheterului de la Ludogoreţ. Keşeru a fost deja la FCSB, în 2014, şi a înscris 20 de goluri în 34 de meciuri. Şi Rapid insistă pentru Claudiu„, au scris cei de la Fakti.

Bulgarii au amintit şi de interesul echipei la care a debutat Keşeru în fotbalul mare, Nantes. „Va pleca de la Razgrad”, a mai precizat sursa citată anterior.

Gigi Becali a negociat cu Claudiu Keşeru

Gigi Becali a anunţat că a făcut tot posibilul să îl aducă la FCSB pe Claudiu Keşeru, dar Ludogorets nu l-a lăsat să plece. Finanţatorul roş-albaştrilor nu ia în calcul o mutare a internaţionalului la Rapid.

Reclamă

Am vorbit cu el, dar nu a putut să vină. Ce, îl lăsam eu pe Keşeru? El e un stelist mare, rupea tricoul cu dinţii în tribună. A zis că nu l-au lăsat ăia de acolo. Niciodată în viaţa lui nu o să ajungă la Rapid, e stelist înfocat. Mănâncă tricoul, îl rupe cu dinţii”, a spus Becali, săptămâna trecută, la Pro X.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și