Închide meniul

FCSB şi Rapid, luptă nebună pentru semnătura lui Claudiu Keşeru. Bulgarii anunţă că atacantul este dorit de Edi Iordănescu. „Va pleca de la Razgrad!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2021, 17:47

FCSB şi Rapid, luptă nebună pentru semnătura lui Claudiu Keşeru. Bulgarii anunţă că atacantul este dorit de Edi Iordănescu. „Va pleca de la Razgrad!

FCSB şi Rapid, luptă nebună pentru semnătura lui Claudiu Keşeru

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Keşeru a intrat în dizgraţia antrenorului Dambrauskas şi a fost trimis la echipa a doua a lui Ludogoreţ. Românul care este cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 139 de reuşite, a ratat şi meciul cu Malmo, din play-off-ul cu Malmo, şi este hotărât să îşi încheie contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Rapid, luptă nebună pentru semnătura lui Claudiu Keşeru

Jurnaliştii bulgari de la fakti.bg anunţă că Keşeru are zilele numărate la Ludogoreţ. „Se pare că va pleca de la Razgrad”, au transmis aceştia. Au dezvăluit că jucătorul dorit de Rapid este şi pe lista de transferuri a lui FCSB, mai ales după venirea lui Edi Iordănescu.

La clubul lui Gigi Becali a fost anunţat un nou antrenor, Edi Iordănescu. FCSB a început sezonul ezitant şi este la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj. Iordănescu a făcut-o campioană pe echipa din Transilvania şi s-a interesat de situaţia golgheterului de la Ludogoreţ. Keşeru a fost deja la FCSB, în 2014, şi a înscris 20 de goluri în 34 de meciuri. Şi Rapid insistă pentru Claudiu„, au scris cei de la Fakti.

Bulgarii au amintit şi de interesul echipei la care a debutat Keşeru în fotbalul mare, Nantes. „Va pleca de la Razgrad”, a mai precizat sursa citată anterior.

Gigi Becali a negociat cu Claudiu Keşeru

Gigi Becali a anunţat că a făcut tot posibilul să îl aducă la FCSB pe Claudiu Keşeru, dar Ludogorets nu l-a lăsat să plece. Finanţatorul roş-albaştrilor nu ia în calcul o mutare a internaţionalului la Rapid.

Reclamă

Am vorbit cu el, dar nu a putut să vină. Ce, îl lăsam eu pe Keşeru? El e un stelist mare, rupea tricoul cu dinţii în tribună. A zis că nu l-au lăsat ăia de acolo. Niciodată în viaţa lui nu o să ajungă la Rapid, e stelist înfocat. Mănâncă tricoul, îl rupe cu dinţii”, a spus Becali, săptămâna trecută, la Pro X.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și