Închide meniul

Mihai Rotaru a anunţat care sunt şansele ca Alex Mitriţă să revină la Universitatea Craiova. „Ar veni şi fără bani la noi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2021, 18:12

Reclamă
Mihai Rotaru a anunţat care sunt şansele ca Alex Mitriţă să revină la Universitatea Craiova. „Ar veni şi fără bani la noi!

Alex Mitriţă renunţă la echipa naţională

Alex Mitriţă / Profimediaimages

Patronul grupării din Bănie, care este şi naşul internaţionalului român, a confirmat că insistă pentru repatrierea lui Mitriţă. În 2019, New York City a plătit 8 milioane de euro pentru transferul jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a anunţat care sunt şansele ca Alex Mitriţă să revină la Universitatea Craiova

Mitriţă îşi doreşte să revină la echipa în tricoul căreia a înscris 25 de goluri în trei sezoane din Liga 1.

Pe Alex nu-l interesează salariul. Însă New York City va decide ce se va întâmpla cu jucătorul, a investit în el. Alex ar veni și fără bani la noi, însă e foarte greu să ajungă la Universitatea Craiova în perioada următoare. Deși noi ni-l dorim, iar el vrea să revină„, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Alexandru Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli Jeddah şi este aşteptat înapoi la Universitatea Craiova.

Mulţumesc Al Ahli pentru experienţa trăită! A fost o plăcere să joc pentru tine şi îţi doresc numai bine pentru viitor! Sunt foarte recunoscător pentru sprijinul fanilor. Sunteţi uimitori! Mulţumesc încă o dată şi vă doresc, sincer, mult noroc!”, a transmis Mitriţă pe contul de Instagram.

Reclamă

30 de meciuri a adunat Mitriţă în toate competiţiile pentru Al Ahli Jeddah. El a marcat 4 goluri şi a dat 5 pase de gol.

În vârstă de 26 de ani, mijlocaşul român a fost împrumutat în toamna lui 2020 de clubul din Arabia Saudită de la New York City FC, echipa cu care mai are încă un an de contract. Mitriţă i-a costat pe americani 8 milioane de euro în februarie 2019.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și