Închide meniul

Alexandru Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli şi este aşteptat înapoi de Universitatea Craiova. Mesaj inedit transmis de fotbalist pentru fanii olteni

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 15:43 / Actualizat: 22 martie 2023, 16:49

Alexandru Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli şi este aşteptat înapoi de Universitatea Craiova. Mesaj inedit transmis de fotbalist pentru fanii olteni

Alexandru Mitriţă a reziliat contractul cu Al Ahli

Profimedia

Alexandru Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli Jeddah şi este aşteptat înapoi la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mulţumesc Al Ahli pentru experienţa trăită! A fost o plăcere să joc pentru tine şi îţi doresc numai bine pentru viitor! Sunt foarte recunoscător pentru sprijinul fanilor. Sunteţi uimitori! Mulţumesc încă o dată şi vă doresc, sincer, mult noroc!”, a transmis Alexandru Mitriţă pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Alexandru Mitriță (@mitrita28)

Alexandru Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli şi este aşteptat înapoi de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova speră ca Mitriţă să revină în Bănie, unde patron este chiar naşul fotbalistului, Mihai Rotaru. Mitriţă le-a dat speranţe fanilor. El a postat o poză cu un leu, simbolul fanilor olteni, pe Instagram.

Reclamă
Postarea lui Alex Mitriţă
Instagram

Reghecampf abia aşteaptă întăriri după rezultatele sub aşteptări de la începutul noului său mandat pe banca Universităţii.

„Știm ce probleme avem, le vom rezolva încet-încet. Dar nu este de ajuns, jucătorii trebuie să joace, să respecte culorile clubului. Altă reacție aștept. Ar fi trebuit să joace fotbal, să aibă mai multe situații și să marcheze”, a declarat Laurențiu Reghecampf după eșecul, 0-1, cu UTA de săptămâna trecută.

Mitriţă, transferat de NY City de la Universitatea Craiova cu 8 milioane de euro

30 de meciuri a adunat Mitriţă în toate competiţiile pentru Al Ahli Jeddah. El a marcat 4 goluri şi a dat 5 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

La începutul anului, Mitriță a marcat un gol în stilul lui Lionel Messi în partida Al Ahli – Al Wehda 4-2. Românul a avut o cursă de 50 de metri, cu mingea la picior şi a finalizat cu şut în plasa laterală.

În vârstă de 26 de ani, mijlocaşul român a fost împrumutat în toamna lui 2020 de clubul din Arabia Saudită de la New York City FC, echipa cu care mai are încă un an de contract. Mitriţă i-a costat pe americani 8 milioane de euro în februarie 2019.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și