Închide meniul

Ilie Dumitrescu crede că Gigi Becali nu se poate abține nici cu Edi Iordănescu. „Credeți că un tribunal sportiv va lua în calcul că patronul nu are voie să vorbească?”

Alexandru Ivan Publicat: 19 august 2021, 22:54

Reclamă
Ilie Dumitrescu crede că Gigi Becali nu se poate abține nici cu Edi Iordănescu. „Credeți că un tribunal sportiv va lua în calcul că patronul nu are voie să vorbească?

Gigi Becali a discutat cu Anghel Iordănescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cu toate acestea, Ilie Dumitrescu nu are încredere în promisiunile lui Gigi Becali. De altfel, „Mister” e de părere că majoritatea clauzelor din contractul lui Edi Iordănescu sunt irelevante, cu excepția celei de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu nu se încrede în clauzele lui Edi Iordănescu

„Voi credeți că un tribunal sportiv va lua în calcul clauzele conform cărora Gigi n-are voie să vorbească? Singura clauză corectă e cea de reziliere. Celelalte, că nu poți vorbi, că nu poți ieși public, nu vor fi luate în calcul!

Singura clauză care stă în picioare în contract este aceea care obligă FCSB să plătească 500.000 de euro în cazul în care renunță la Edi”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi va avea un salariu lunar de 15.000 de euro. El va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani! 500.000 de euro este clauza de reziliere a contractului.

Edi Iordănescu: „Am multe clauze în contract!”

Edi Iordănescu a apărut în faţa jurnaliştilor la o zi după ce a condus primul antrenament la FCSB. El a glumit pe seama contractului pe care l-a semnat cu Gigi Becali şi a spus că avea în plan să plece în afara ţării.

Reclamă

(n.r. Câte clauze aveţi în contract?) Multe! Planul meu după ce am plecat de la CFR a fost să plec în străinătate. Am ratat şi o oportunitate foarte bună pentru că am dat un răspuns prea târziu, la o echipă angrenată în cupele europene.

Am stat faţă în faţă cu patronul clubului, nu a fost prima dată. Dar am găsit un om schimbat în abordare, în idei, culminând cu propunerea făcută. Recunosc şi sper să nu se supere pe mine, atunci când mi-a cerut să ne întâlnim mi-a spus ‘chiar dacă nu-ţi doreşti să vii, vino să vorbim’. Am mers cu convingerea nu 99%, ci 100% că nu vom colabora, aşa cum a fost şi în trecut”, a declarat Edi Iordănescu.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani va debuta luni, pe 23 august, în meciul de campionat cu Sepsi, de la 21:30.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și