Închide meniul

Marius Şumudică, răspuns dur pentru Adrian Porumboiu. „O să fac publice nişte mesaje din perioada petrecută la Vaslui!”. Scandal de proporţii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2021, 8:30

Reclamă
Marius Şumudică, răspuns dur pentru Adrian Porumboiu. „O să fac publice nişte mesaje din perioada petrecută la Vaslui!. Scandal de proporţii!

Marius Şumudică, răspuns dur pentru Dan Petrescu

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Edi Iordănescu este cu 10 clase peste el. A fost secund şi principal la Vaslui„, a fost declaraţia făcută de Porumboiu care l-a înfuriat pe Şumudică. Acesta a trecut la ameninţări!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, răspuns dur pentru Adrian Porumboiu

O să fac, cât de curând, publice nişte mesaje despre perioada Şumudică la Vaslui şi o să vedeţi exact ce s-a întâmplat între Porumboiu, Şumudică şi Edi Iordănescu. Atunci o să se convingă toată lumea care este adevărul. Eu nu contez valoarea lui Edi, îl respect, şi mi-aş dori să fie cât mai mulţi antrenori profesionişti care să facă performanţe„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Şi Edi Iordănescu a fost întrebat, la conferinţa de presă, despre declaraţiile făcute de fostul conducător de la Vaslui. Acesta a evitat să mărească proporţiile scandalului.

Nu vreau să comentez, m-a onorat și mi-a dat apreciere, dar nu vreau prin comparație. Mă bucur că domnul Porumboiu, care tot timpul a avut respectul meu, m-a apreciat.

Am ținut aproape de-a lungul timpului, am avut o colaborare extraordinară, dar nu e normal să comentez. Mai mult decât atât Șumi este amicul meu, nu mi-a fost niciodată prieten, dar l-am apreciat mereu din punct de vedere profesional, asa cum fac și cu ceilalți colegi ai mei„, a transmis Edi Iordănescu.

Reclamă

Marius Şumudică a fost antrenorul lui FC Vaslui între iulie şi septembrie 2012. A fost demis după un eşec cu FC Braşov, iar în locul lui a fost interimar chiar Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și