Închide meniul

Marius Şumudică asigură că va fi pe bancă în derby-ul CFR Cluj – FCSB. L-a ridicat în slăvi pe Edi Iordănescu: „O va face pe FCSB mai puternică!”. Mesaj ironic pentru Dan Petrescu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2021, 23:49

Marius Şumudică asigură că va fi pe bancă în derby-ul CFR Cluj – FCSB. L-a ridicat în slăvi pe Edi Iordănescu: „O va face pe FCSB mai puternică!. Mesaj ironic pentru Dan Petrescu!

Ofertă de ultimă oră pentru Marius Şumudică

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Chiar şi aşa, Şumudică a transmis că nu s-a pus problema să fie demis. A anunţat că acum este linişte la club şi se pregăteşte pentru meciul cu FC Argeş, din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică asigură că va fi pe bancă în derby-ul CFR Cluj – FCSB

Nu s-a întâmplat absolul nimic, lucrurile sunt normale. Au fost nişte discuţii normale după joc. Măcar au fost nişte discuţii între conducere şi jucători, între mine şi jucători. Lucrurile sunt ok, ne pregătim pentru următorul joc.

Sunt lucruri de bucătărie internă. Noi am luat patru goluri pe nişte greşeli personale. Fiecare va plăti, cum şi antrenorul plăteşte. Fiecare jucător care greşeşte va plăti. Cine îşi face treaba şi cine merită să joace în continuare va fi în primul 11„, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Peste două etape, ardelenii au derby în Gruia cu FCSB. Şumudică l-a lăudat pe Gigi Becali pentru numirea lui Edi Iordănescu. Îl va avea adversar chiar pe antrenorul care a făcut-o pe CFR Cluj campioană.

Am văzut o conferinţă de presă a unui antrenor foarte serios, care a câştigat tilul la CFR. S-a întors în fotbalul românesc şi care chiar o va face pe FCSB mai puternică, mai organizată. E un antrenor ancorat în tot ce înseamnă fotbalul.

Reclamă

Important e că s-a întors un antrenor de valoare în campionatul românesc. Noi încercăm să avem o tresărire de orgoliu şi să câştigăm meciul de la Piteşti, apoi să spălăm ruşinea de la Belgrad. După care va fi meciul cu FCSB, un joc din campionat pe care va trebui să îl tratăm ca atare. Edi cunoaşte tot ceea ce este aici şi va trebui să ne pregătim foarte bine din toate punctele de vedere„, a precizat Şumudică.

Antrenorul liderului din Liga 1 a reacţionat într-un mod ironic după ce Dan Petrescu a anunţat că va veni vremea în care se va întoarce la CFR Cluj. „Mi-e dor şi mie de Dan Petrescu!„, a spus Şumudică.

După primele cinci etape, CFR este singura echipă cu maximum de puncte în Liga 1. Are cu şapte puncte mai mult decât FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică exclude varianta că va fi demis de la CFR Cluj
  • L-a lăudat pe noul antrenor al lui FCSB, Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și