Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Marius Şumudică, în scandalul provocat de Porumboiu: „Îmi doresc că Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape”

Antena Sport Publicat: 20 august 2021, 9:20

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Marius Şumudică, în scandalul provocat de Porumboiu: „Îmi doresc că Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape

Edi Iordănescu, sfătuit să plece de la FCSB

Hepta

„Nu m-am considerat niciodată superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu mă consider nici mai deștept , nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregătit. Nu sunt într-o concurență cu cineva, decât cu mine însumi. Mereu lupta și preocuparea mea a fost că eu să progresez, să mă dezvolt profesional și să fiu mai bun în fiecare zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul lui Edi Iordănescu pentru Marius Şumudică

Îmi respect total colegii de meserie și consider că România are antrenori foarte buni, iar Șumi este unul dintre ei. A câștigat trofee, a lucrat și confirmat în străinătate și îi cunosc pasiunea și priceperea.

Îmi pare rău că ne-am ales cu o disputa publica pe care nimeni nu a dorit-o. Îmi doresc că Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste 2 etape!!!”, a scris Iordănescu, pe Facebook.

Reacţia lui Marius Şumudică după atacul lui Adrian Porumboiu

Antrenorul lui CFR Cluj i-a răspuns fostului său patron din perioada în care a pregătit-o pe FC Vaslui.

Reclamă

„O să fac, cât de curând, publice nişte mesaje despre perioada Şumudică la Vaslui şi o să vedeţi exact ce s-a întâmplat între Porumboiu, Şumudică şi Edi Iordănescu. Atunci o să se convingă toată lumea care este adevărul. Eu nu contez valoarea lui Edi, îl respect, şi mi-aş dori să fie cât mai mulţi antrenori profesionişti care să facă performanţe„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

„Edi Iordănescu este cu 10 clase peste el. A fost secund şi principal la Vaslui„, a fost declaraţia făcută de Porumboiu care l-a înfuriat pe Şumudică.

Marius Şumudică a fost antrenor la Vaslui la începutul sezonului 2012-2013 şi l-a avut secund pe Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și