Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Marius Şumudică, în scandalul provocat de Porumboiu: „Îmi doresc că Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 august 2021, 9:20

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Marius Şumudică, în scandalul provocat de Porumboiu: „Îmi doresc că Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape

Edi Iordănescu, sfătuit să plece de la FCSB

Hepta

  • Edi Iordănescu, mesaj pentru Marius Şumudică
  • Adrian Porumboiu; „Edi e 10 clase peste Şumudică”

„Nu m-am considerat niciodată superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu mă consider nici mai deștept , nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregătit. Nu sunt într-o concurență cu cineva, decât cu mine însumi. Mereu lupta și preocuparea mea a fost că eu să progresez, să mă dezvolt profesional și să fiu mai bun în fiecare zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul lui Edi Iordănescu pentru Marius Şumudică

Îmi respect total colegii de meserie și consider că România are antrenori foarte buni, iar Șumi este unul dintre ei. A câștigat trofee, a lucrat și confirmat în străinătate și îi cunosc pasiunea și priceperea.

Îmi pare rău că ne-am ales cu o disputa publica pe care nimeni nu a dorit-o. Îmi doresc că Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste 2 etape!!!”, a scris Iordănescu, pe Facebook.

Reacţia lui Marius Şumudică după atacul lui Adrian Porumboiu

Antrenorul lui CFR Cluj i-a răspuns fostului său patron din perioada în care a pregătit-o pe FC Vaslui.

Reclamă

„O să fac, cât de curând, publice nişte mesaje despre perioada Şumudică la Vaslui şi o să vedeţi exact ce s-a întâmplat între Porumboiu, Şumudică şi Edi Iordănescu. Atunci o să se convingă toată lumea care este adevărul. Eu nu contez valoarea lui Edi, îl respect, şi mi-aş dori să fie cât mai mulţi antrenori profesionişti care să facă performanţe„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

„Edi Iordănescu este cu 10 clase peste el. A fost secund şi principal la Vaslui„, a fost declaraţia făcută de Porumboiu care l-a înfuriat pe Şumudică.

Marius Şumudică a fost antrenor la Vaslui la începutul sezonului 2012-2013 şi l-a avut secund pe Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros 22:41 Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor 22:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 22:07 „Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! 22:01 LIVE TEXTManchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal se joacă ACUM! Dueluri „de foc” pentru semifinalele Ligii Campionilor 21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei 21:30 Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare” 21:18 VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 21:11 Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie 21:01 Corvinul a scris istorie după ce s-a calificat în finala Cupei! De când nu a mai ajuns o echipă din Liga a 2-a în ultimul act Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid
Liga 1 • 20:21
„E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi”
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 16 apr., 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16 apr., 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 16 apr., 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi