Închide meniul

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după victoria în 10 oameni cu armenii de la Alaşkert: „Mai avem mult de lucru”

Antena Sport Publicat: 20 august 2021, 9:55

Reclamă
Prima reacţie a lui Ianis Hagi după victoria în 10 oameni cu armenii de la Alaşkert: „Mai avem mult de lucru

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după victoria în 10 oameni cu armenii de la Alaşkert

Profimediaimages

“Trebuie să acceptăm că nu a fost cel mai bun joc al nostru. Ne aşteaptă un meci greu în deplasare. Acum trebuie să ne concentrăm pe refacere şi pentru duminică, ne aşteaptă un meci dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza a doua am intrat cu mentalitatea de a câştiga. Suntem bucuroşi că am câştigat, dar mai avem mult de lucru pentru a încerca să ajungem la cel mai bun nivel la care ştiu că putem juca”, a spus Hagi.

Ianis Hagi a jucat 90 de minute în ultimul meci al lui Rangers

Rangers, la care joacă Ianis Hagi, a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa armeană Alaşkert, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Europa League.

Rangers a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când a fost eliminat Lundstram. Golul a fost marcat de Morelos, în minutul 67. Ianis Hagi a jucat până în minutul 90.

Returul va avea loc în 26 august.

Reclamă

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe în presa din Marea Britanie

Daily Star l-a lăudat pe român într-un articol scris despre Rangers cu câteva zile în urmă.

„Ianis Hagi a marcat 9 goluri și a dat alte 15 pase decisive, dar a avut perioade mai bune și mai rele, lipsindu-i constanța. Dar calitatea lui a fost mereu acolo, el putea să nu aibă mari realizări timp de 80 de minute, iar apoi să creeze un moment de magie, ceea ce nu e deloc rău.

Dar în acest sezon el s-a impus cu autoritate cu 2 goluri și un assist în 3 meciuri, iar atunci când a intrat contra lui Malmo el a fost cel care creat pericol în timp ce Rangers încerca să răstoarne situația. În primul meci cu Livingston a ieșit după o jumătate de oră în urma unei intrări dure, dar în primele 30 de minute românul a fost electrizant.

Reclamă 4 / 0/3

Este genul de jucător care înflorește când este încurajat de fani și pe care vrea să-i încânte. De cele mai multe ori, mijlocașii lui Rangers dau pase simple, nu încearcă să dea printre linii ca Hagi”, scriu jurnaliştii britanici.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și