Închide meniul

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe în presa din Marea Britanie. „Creează momente de magie! Un jucător care înfloreşte”

Reclamă

Publicat: 16 august 2021, 19:18

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe în presa din Marea Britanie. „Creează momente de magie! Un jucător care înfloreşte

Ianis Hagi, lăudat în presa din Marea Britanie

Profimedia

„Ianis Hagi a marcat 9 goluri și a dat alte 15 pase decisive, dar a avut perioade mai bune și mai rele, lipsindu-i constanța. Dar calitatea lui a fost mereu acolo, el putea să nu aibă mari realizări timp de 80 de minute, iar apoi să creeze un moment de magie, ceea ce nu e deloc rău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe în presa din Marea Britanie

Dar în acest sezon el s-a impus cu autoritate cu 2 goluri și un assist în 3 meciuri, iar atunci când a intrat contra lui Malmo el a fost cel care creat pericol în timp ce Rangers încerca să răstoarne situația. În primul meci cu Livingston a ieșit după o jumătate de oră în urma unei intrări dure, dar în primele 30 de minute românul a fost electrizant.

Este genul de jucător care înflorește când este încurajat de fani și pe care vrea să-i încânte. De cele mai multe ori, mijlocașii lui Rangers dau pase simple, nu încearcă să dea printre linii ca Hagi”, scriu jurnaliştii britanici.

Ianis Hagi, dorit de Galatasaray Istanbul

Ianis Hagi e dorit în continuare de Fatih Terim la Galatasaray, dar Rangers cere o sumă impresionantă pentru a se despărţi de mijlocaşul român.

11 milioane de euro este preţul considerat corect de clubul de pe Ibrox, care ar fi refuzat deja o ofertă de 7 milioane pentru internaţionalul de 22 de ani cotat de transfermarkt.de la 6.5 milioane de euro.

Reclamă

Ofertele menţionate mai sus ar fi venit în această vară de la cluburi uriaşe precum Lazio sau Sevilla. Ianis are contract cu Rangers până în vara lui 2024.

Ianis Hagi, fericit la Rangers: „Antrenorii de aici sunt incredibili”

Ianis Hagi a recunoscut însă că a trecut şi prin momente dificile la Rangers.

„A fost dificil, la început, să mă obişnuiesc cu accentul de aici. Totuşi, acum încep să înţeleg aproape totul. Mi-a luat ceva timp, dar încă nu folosesc nicio expresie scoţiană, precum ‘wee’. Vremea este diferită în comparaţie cu ceea ce eram obişnuit. Ploua foarte mult dar, ţinând cont de viaţa pe care o trăim aici, jucând din trei în trei zile, nu prea ai timp să te gândeşti la vreme.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a plăcut fiecare secundă petrecută aici, deoarece antrenorii sunt incredibili şi am crescut atât de mult în ultimele 18 luni. Este un mediu foarte bun pentru dezvoltarea unui jucător. Aici învăţ despre mentalitatea de a câştiga. Fiecare persoană din acest club te împinge să te descoperi ca fotbalist. Asta m-a ajutat şi îmi doresc să îmi îmbunătăţesc jocul în continuare”, a explicat Ianis Hagi în The Guardian, în urmă cu o lună

Recomandări
  • Ianis Hagi are 22 de ani
  • El joacă din 2020 la Rangers

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și