Închide meniul

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament pentru Liga 2! Cum arătă noile tricouri ale echipei lui Oprița

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 august 2021, 17:30

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament pentru Liga 2! Cum arătă noile tricouri ale echipei lui Oprița

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Noile tricouri ale steliștilor sunt produse de marca Adidas. Cu Adidas pe piept, Steaua a realizat cele mai mari performanțe din istorie, la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament pentru Liga 2

Eu mi-am dorit la fel de mult ca suporterii Stelei, să evoluăm în marca Adidas încă din etapa a doua. Au fost câteva dificultăți cu furnizorii, dar e bine că până la urmă s-au rezolvat.

Săptămâna viitoare, o parte din echipamentul intermediar va ajunge la club și sperăm să-l avem branduit la meciul cu Ripensia de acasă.
Vreau să-i multumesc sponsorului principal, pentru că a aderat la ideea gândită și asumată de la început de mine, fără costuri din partea clubului vis-a-vis de echipament.

Mi-am setat câteva priorități pe termen scurt și anume, aducerea unui echipament demn de tradiția clubului nostru, completarea lotului cu sportivi de valoarea și asigurarea tuturor condițiilor pentru ca echipa să performeze”, a declarat Bogdan Marinescu, manager-ul echipei de fotbal a CSA.

Reclamă

CSA Steaua, eliminată de progresul spartac din Cupa României

Înainte să primească noile tricouri, echipa antrenată de Daniel Opriţa a fost eliminată din turul 2 al Cupei României de Progresul Spartac, scor 1-2.

„Militarii” au cedat, surprinzător, în faţa unei echipe din liga a 3-a. Lixandru nu a mai ratat în minutul 57, când a executat impecabil o lovitură liberă. Portarul roş-albaştrilor nu a avut nicio şansă!

Bucuria jucătorilor de la Progresul a fost de scurtă durată. În minutul 64, Chipirliu a restabilit egalitatea după o centrare perfectă a lui Ştefan Pacionel. A urmat un asalt al lui CSA, dar gazdele au dat lovitura decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

Cu un minut înainte de final, Ohaci a reuşit să scape din marcaj şi l-a învins pe portarul Stelei. A făcut 2-1 şi i-a eliminat pe roş-albaştri din Cupa României.

Pentru CSA rămâne doar lupta din Liga 2. Are maximum de puncte după primele trei etape, dar nu are drept de promovare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și