Închide meniul

Progresul Spartac – Steaua 2-1 | Eliminare surprinzătoare a „militarilor” în turul 2 al Cupei României. Învins de o echipă din liga a 3-a, Daniel Opriţa are postul în pericol!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 19:00 / Actualizat: 18 martie 2023, 15:31

Progresul Spartac – Steaua 2-1 | Eliminare surprinzătoare a „militarilor în turul 2 al Cupei României. Învins de o echipă din liga a 3-a, Daniel Opriţa are postul în pericol!

Daniel Opriţa, după CSA Steaua - Poli Iaşi 2-1

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Progresul Spartac – Steaua 2-1. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a fost eliminată încă din turul 2 al Cupei României, ceea ce poate fi considerat o contraperformanță pentru echipa Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Militarii” au cedat, surprinzător, în faţa unei echipe din liga a 3-a. Nimic nu anunţa eşecul suferit de echipa care este neînvinsă în campionat.

Progresul Spartac – Steaua 2-1. Eliminare surprinzătoare a „militarilor” în turul 2 al Cupei României

Gazdele au eliminat-o anul trecut, din aceeaşi competiţie, pe Rapid. Au obţinut un rezultat uriaş şi în faţa lui CSA Steaua. Progresul Spartac a fost aproape să deschidă scorul chiar înainte de pauză, când mingea a lovit bara.

Lixandru nu a mai ratat în minutul 57, când a executat impecabil o lovitură liberă. Portarul roş-albaştrilor nu a avut nicio şansă!

Bucuria jucătorilor de la Progresul a fost de scurtă durată. În minutul 64, Chipirliu a restabilit egalitatea după o centrare perfectă a lui Ştefan Pacionel. A urmat un asalt al lui CSA Steaua, dar gazdele au dat lovitura decisivă.

Reclamă

Cu un minut înainte de final, Ohaci a reuşit să scape din marcaj şi l-a învins pe portarul Stelei. A făcut 2-1 şi i-a eliminat pe roş-albaştri din Cupa României.

Pentru CSA rămâne doar lupta din Liga 2. Are maximum de puncte după primele trei etape, dar nu are drept de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și