Închide meniul
Foto

Detalii intime oferite de femeia părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan. „Face parte din familie”

Publicat: 21 august 2021, 13:11

Reclamă
Detalii intime oferite de femeia părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan. „Face parte din familie”

Detalii intime oferite de Mariana Pfeiffer

Colaj Facebook Marian Pfeiffer / Instagram Anamaria Prodan

Cei doi tineri au anunţat că sunt împreună în urmă cu două săptămâni. Atunci au făcut publică prima imagine în care apar îmbrăţişându-se.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii intime oferite de Mariana Pfeiffer

Fosta gimnastă a petrecut deja o vacanţă de neuitat alături de noul ei iubit şi de mama acestuia. A făcut rapid următorul pas şi a avut o reacţie surprinzătoare pe reţelele sociale. „Te iubesc!”, e mesajul pe care l-a ataşat unei poze în care apare alături de Luca.

Mai mult, Mariana Pfeiffer pare să se simtă excelent alături de Asiana, cea care este nedespărţită de fiul antrenorului Universităţii Craiova. Femeia care a fost căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf timp de aproape 14 ani a oferit detalii din interior.

Reclamă

Mariana a postat o nouă imagine în care apare lângă Luca Reghecampf şi Asiana Peng. „Cina în familie„, a transmis aceasta. Sunt tot mai multe semne că cei doi îndrăgostiţi au planuri mari.

Relaţia este şi pe placul mamei Asianei. „Da, este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng, la începutul acestei luni.

Reclamă 4 / 0/3

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania, însă îşi vizitează des tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Laurențiu Reghecampf de Mariana Pfeiffer

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de fosta sa soţie.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic„, spunea Anamaria Prodan acum câteva luni.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și