Închide meniul
Foto

Noua iubită a fiului lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai așteptat. Ce l-a anunțat pe tânărul milionar imediat după ce s-au relaxat într-un hotel de cinci stele

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 august 2021, 14:49

Noua iubită a fiului lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai așteptat. Ce l-a anunțat pe tânărul milionar imediat după ce s-au relaxat într-un hotel de cinci stele

Luca Reghecampf şi Asiana Peng / Colaj Instagram

„Te iubesc!”, e mesajul postat pe Instagram de fosta gimnastă, care a ataşat şi o poză cu cei doi, din vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia lor a devenit oficială, iar totul a fost făcut public de fosta gimnastă. Tânăra de 21 de ani a postat o imagine în care este alături de puştiul antrenorului de la Universitatea Craiova.

Unde s-a refugiat fiul lui Laurenţiu Reghecampf cu noua lui iubită

Luca şi Asiana au ales o staţiune exclusivistă situată la graniţa dintre Italia şi Austria. S-au cazat la un hotel de cinci stele din Tirol, unde preţurile sunt pe măsură. Resortul care are o vedere spectaculoasă la munţii Alpi reprezintă o oază de relaxare pentru bogaţii Europei.

Asiana are peste 54.000 de urmăritori pe reţelele sociale. Aceştia au fost încântaţi de fotografie şi au reacţionat imediat. „Ce frumoşi sunteţi”, „Eşti foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au primit încă din prima oră. Sportiva le-a arătat fanilor şi ce vedere spectaculoasă are la camera hotelului.

Relaţia dintre fosta gimnastă şi Luca a fost confirmată, zilele trecute, de mama fetei. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice de acum 5 ani.

Reclamă

“Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul locuieşte în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, însă îşi vizitează des şi tatăl în România. De altfel, Luca Reghecampf are o relaţie foarte bună cu mama sa vitregă, Anamaria Prodan, dar şi cu fiicele acesteia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Luca Reghecampf s-a afişat alături de Asiana Peng
  • Unde s-au refugiat cei doi îndrăgostiţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și