Închide meniul

Vedeta din România care a ajuns aproape în comă la spital din cauza bolii secolului 21. „Sufăr de ani buni!”

Publicat: 21 august 2021, 16:53

Reclamă
Vedeta din România care a ajuns aproape în comă la spital din cauza bolii secolului 21. „Sufăr de ani buni!

Dana Sofronie, fosta campioană olimpică la gimnastică la Atena 2004

Instagram

Dana Sofronie, fosta campioană olimpică, acum în vârstă de 33 de ani, a făcut dezvăluiri despre situaţia gravă cu care se confruntă din cauza depresiei, cunoscută drept „Boala secolului 21”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dana Sofronie: „Acum doi ani am ajuns aproape în comă la spital”

Sofronie a povestit că a ajuns aproape în comă la spital şi că probleme ei au început încă de când avea 8 ani.

„Da, sufăr de depresie de ani buni. Este o boală greu de suportat dacă nu este tratată. La vârsta de 8 ani au început insomniile care au continuat până în ziua de astăzi. Până acum câțiva ani am reușit să țin insomniile sub control, dar, în timp, devenind foarte agresive, a trebuit să apelez la ajutorul specialiștilor.

Simptome? Anxietate, dureri de picioare, izolare, nedorința de socializare, aproape o neputință de a merge, de a face pași etc. Acum doi ani am ajuns aproape în comă la spital și am reușit să îmi revin numai datorită ajutorului a celor din jur, a doamnei dr. Cotan Raluca și a specialiștilor Centrului de Nevroze Predeal.

Mi-am luat inima în dinți și mi-am făcut curaj abia acum să scriu despre toate aceste lucruri în speranța că ajută pe cineva care simte la fel și care nu are curajul să ceară ajutor. Fie din teama de a nu fi judecat, fie din alte motive”, a dezvăluit Dana, pe contul ei de Facebook.

Reclamă

Cine este Dana Sofronie

În ciuda depresiei, Dana Sofronie a devenit una dintre marile gimnaste ale României. Ea este campioană olimpică la Atena 2004.

Atunci, ea a cucerit medalia de aur alături de echipa României. La aceeaşi ediţie a mai cucerit un argint în finala de la sol.

În palmaresul lui Sofronie mai ies în evidenţă aurul la echipe şi argintul de la individual compus de la Campionatele Europene de la Amsterdam din 2004. Sportiva s-a retras din activitate în 2005.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul Vezi toate știrile
Citește și