Închide meniul

Vedeta din România care a ajuns aproape în comă la spital din cauza bolii secolului 21. „Sufăr de ani buni!”

Reclamă

Publicat: 21 august 2021, 16:53

Vedeta din România care a ajuns aproape în comă la spital din cauza bolii secolului 21. „Sufăr de ani buni!

Dana Sofronie, fosta campioană olimpică la gimnastică la Atena 2004

Instagram

Dana Sofronie, fosta campioană olimpică, acum în vârstă de 33 de ani, a făcut dezvăluiri despre situaţia gravă cu care se confruntă din cauza depresiei, cunoscută drept „Boala secolului 21”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dana Sofronie: „Acum doi ani am ajuns aproape în comă la spital”

Sofronie a povestit că a ajuns aproape în comă la spital şi că probleme ei au început încă de când avea 8 ani.

„Da, sufăr de depresie de ani buni. Este o boală greu de suportat dacă nu este tratată. La vârsta de 8 ani au început insomniile care au continuat până în ziua de astăzi. Până acum câțiva ani am reușit să țin insomniile sub control, dar, în timp, devenind foarte agresive, a trebuit să apelez la ajutorul specialiștilor.

Simptome? Anxietate, dureri de picioare, izolare, nedorința de socializare, aproape o neputință de a merge, de a face pași etc. Acum doi ani am ajuns aproape în comă la spital și am reușit să îmi revin numai datorită ajutorului a celor din jur, a doamnei dr. Cotan Raluca și a specialiștilor Centrului de Nevroze Predeal.

Mi-am luat inima în dinți și mi-am făcut curaj abia acum să scriu despre toate aceste lucruri în speranța că ajută pe cineva care simte la fel și care nu are curajul să ceară ajutor. Fie din teama de a nu fi judecat, fie din alte motive”, a dezvăluit Dana, pe contul ei de Facebook.

Reclamă

Cine este Dana Sofronie

În ciuda depresiei, Dana Sofronie a devenit una dintre marile gimnaste ale României. Ea este campioană olimpică la Atena 2004.

Atunci, ea a cucerit medalia de aur alături de echipa României. La aceeaşi ediţie a mai cucerit un argint în finala de la sol.

În palmaresul lui Sofronie mai ies în evidenţă aurul la echipe şi argintul de la individual compus de la Campionatele Europene de la Amsterdam din 2004. Sportiva s-a retras din activitate în 2005.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și