Închide meniul

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0. Victorie dramatică pentru olteni. Oaspeţii au avut bară, gol anulat şi penalty ratat

Reclamă

Publicat: 21 august 2021, 20:25

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0. Victorie dramatică pentru olteni. Oaspeţii au avut bară, gol anulat şi penalty ratat

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 6-a a campionatului. Ştefan Baiaram a marcat singurul gol în minutul 55.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeţii au avut o bară, un gol anulat şi un penalty ratat prin Chamed în minutul 79. Izata a fost eliminat în minutul 88, după ce l-a umplut de sânge pe Mateiu.

Laurenţiu Reghecampf a obţinut a doua victorie în cinci meciuri de când a revenit pe banca Universităţii Craiova. Echipa sa a urcat pentru moment pe locul 5, cu 9 puncte. Gaz Metan a rămas penultima, cu 4 puncte.

LIVE SCORE Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0

Min 90+7: Final de meci în Bănie!

Min 88: Jocul s-a reluat. Ambele echipe au câte zece jucători, pentru că Laurenţiu Reghecampf a efectuat toate schimbările.

Reclamă

Min 88: Izata eliminat de la Gaz Metan pentru o lovitură dură aplicată cotul în figură lui Mateiu! Mijlocaşul oltenilor primeşte îngrijiri medicale. Ambulanţa, chemată pe teren! Vom avea 7 minute suplimentare.

Min 79: Ratează de la 11 metri Chamed! Pigliacelli a reuşit să respingă!

Min 78: Penalty Gaz Metan! Sarr, faultat de Screciu în momentul în care se pregătea să tragă la poartă din careul de şase metri.

Reclamă 4 / 0/3

Min 70: Gol anulat Gaz Metan! Irobiso a trimis spectaculos în poartă, dar se afla în ofsaid.

Min 66: Ocazie mare Gaz Metan! Yuri a trimis cu capul după un corner, Cîmpanu a respins în bară, apoi mingea a ajuns în braţele lui Pigliacelli.

Min 55: Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0. GOOOL Baiaram! Puştiul oltenilor a şutat elegant, la colţul lung, după ce Gustavo i-a aşezat mingea perfect în interiorul careului. Baiaram intrase la pauză pe teren, în locul lui Ionuţ Vînă.

Min 49: Ocazie Cîmpanu! Şutul acestuia a trecut pe lângă poartă.

Min 47: Craiova a ieşit mult mai determinată de la cabine. Bancu are prima ocazie importantă a reprizei.

Min 45: Gazdele au cea mai mare ocazie chiar înainte de pauză. Mai multe şuturi blocate la poarta lui Gaz Metan. Markovici, printre cei care au ratat.

Min 7: Bancu şi Velisar au primit deja cartonaşul galben.

Reclamă

Min 1: A început meciul din Bănie. Reghecampf a trimis pe teren un cuplu inedit pe fundaşi centrali: Găman-Screciu, deşi pe bancă se află Marius Constantin şi Mihai Bălaşa.

Ştirea iniţială

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş, Echipele de start

Universitatea Craivoa (4-3-3): Pigliacell – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Fedele, Vînă – Gustavo, Markovic, Cîmpanu; Antrenor Laurenţiu Reghecampf

Gaz Metan Mediaş (4-3-3): Vâlceanu – De Moura, Yuri, Matricardi, Velisar – Perreira, Filip, Iancu – Grădinaru, Irobiso, Deaconu; Antrenor: Mihai Teja

Laurenţiu Reghecampf are o singură victorie în cele patru meciuri în care a antrenat-o până acum pe Universitatea Craiova.

El a învins-o pe Voluntari (3-0), dar a cedat cu Botoşani (1-2) şi UTA Arad (0-1). Pe lângă duelurile din campionat a fost şi remiza din returul cu KF Laci (0-0) din preliminariile Conference League.

Înaintea meciului de astăzi cu Gaz Metan, oltenii se află pe locul 8 în clasament, cu doar 6 puncte, la 9 „lungimi” distanţă de liderul CFR Cluj.

De cealaltă parte, echipa din Mediaş ocupă penultima poziţie cu 4 puncte adunate în primele cinci etape.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și