Închide meniul

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0. Victorie dramatică pentru olteni. Oaspeţii au avut bară, gol anulat şi penalty ratat

Publicat: 21 august 2021, 20:25

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0. Victorie dramatică pentru olteni. Oaspeţii au avut bară, gol anulat şi penalty ratat

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Universitatea Craiova – Gaz Metan 1-0
  • Oltenii au trei victorii şi trei eşecuri

Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 6-a a campionatului. Ştefan Baiaram a marcat singurul gol în minutul 55.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeţii au avut o bară, un gol anulat şi un penalty ratat prin Chamed în minutul 79. Izata a fost eliminat în minutul 88, după ce l-a umplut de sânge pe Mateiu.

Laurenţiu Reghecampf a obţinut a doua victorie în cinci meciuri de când a revenit pe banca Universităţii Craiova. Echipa sa a urcat pentru moment pe locul 5, cu 9 puncte. Gaz Metan a rămas penultima, cu 4 puncte.

Reclamă

LIVE SCORE Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0

Min 90+7: Final de meci în Bănie!

Min 88: Jocul s-a reluat. Ambele echipe au câte zece jucători, pentru că Laurenţiu Reghecampf a efectuat toate schimbările.

Reclamă

Min 88: Izata eliminat de la Gaz Metan pentru o lovitură dură aplicată cotul în figură lui Mateiu! Mijlocaşul oltenilor primeşte îngrijiri medicale. Ambulanţa, chemată pe teren! Vom avea 7 minute suplimentare.

Min 79: Ratează de la 11 metri Chamed! Pigliacelli a reuşit să respingă!

Min 78: Penalty Gaz Metan! Sarr, faultat de Screciu în momentul în care se pregătea să tragă la poartă din careul de şase metri.

Reclamă 4 / 0/3

Min 70: Gol anulat Gaz Metan! Irobiso a trimis spectaculos în poartă, dar se afla în ofsaid.

Min 66: Ocazie mare Gaz Metan! Yuri a trimis cu capul după un corner, Cîmpanu a respins în bară, apoi mingea a ajuns în braţele lui Pigliacelli.

Min 55: Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0. GOOOL Baiaram! Puştiul oltenilor a şutat elegant, la colţul lung, după ce Gustavo i-a aşezat mingea perfect în interiorul careului. Baiaram intrase la pauză pe teren, în locul lui Ionuţ Vînă.

Min 49: Ocazie Cîmpanu! Şutul acestuia a trecut pe lângă poartă.

Min 47: Craiova a ieşit mult mai determinată de la cabine. Bancu are prima ocazie importantă a reprizei.

Min 45: Gazdele au cea mai mare ocazie chiar înainte de pauză. Mai multe şuturi blocate la poarta lui Gaz Metan. Markovici, printre cei care au ratat.

Min 7: Bancu şi Velisar au primit deja cartonaşul galben.

Reclamă

Min 1: A început meciul din Bănie. Reghecampf a trimis pe teren un cuplu inedit pe fundaşi centrali: Găman-Screciu, deşi pe bancă se află Marius Constantin şi Mihai Bălaşa.

Ştirea iniţială

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş, Echipele de start

Universitatea Craivoa (4-3-3): Pigliacell – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Fedele, Vînă – Gustavo, Markovic, Cîmpanu; Antrenor Laurenţiu Reghecampf

Gaz Metan Mediaş (4-3-3): Vâlceanu – De Moura, Yuri, Matricardi, Velisar – Perreira, Filip, Iancu – Grădinaru, Irobiso, Deaconu; Antrenor: Mihai Teja

Laurenţiu Reghecampf are o singură victorie în cele patru meciuri în care a antrenat-o până acum pe Universitatea Craiova.

El a învins-o pe Voluntari (3-0), dar a cedat cu Botoşani (1-2) şi UTA Arad (0-1). Pe lângă duelurile din campionat a fost şi remiza din returul cu KF Laci (0-0) din preliminariile Conference League.

Înaintea meciului de astăzi cu Gaz Metan, oltenii se află pe locul 8 în clasament, cu doar 6 puncte, la 9 „lungimi” distanţă de liderul CFR Cluj.

De cealaltă parte, echipa din Mediaş ocupă penultima poziţie cu 4 puncte adunate în primele cinci etape.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă