Închide meniul

Universitatea Craiova – Gaz Metan 1-0. „Are doi dinţi lipsă!” Alex Mateiu, luat cu ambulanţa de pe teren. A păţit la fel ca Bancu. „Toţi joacă dur cu noi”

Reclamă

Publicat: 21 august 2021, 20:58

Universitatea Craiova – Gaz Metan 1-0. „Are doi dinţi lipsă! Alex Mateiu, luat cu ambulanţa de pe teren. A păţit la fel ca Bancu. „Toţi joacă dur cu noi

FC Voluntari - Universitatea Craiova

Hepta

Alex Mateiu a păţit-o la fel ca Bancu. Şi acesta a fost lovit dur în figură la meciul cu UTA din etapa trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mateiu a păţit-o la fel ca Bancu. „Toţi joacă dur cu noi”

„Nu ne este teamă, dar nu mi se pare normal, având în vedere ce s-a întâmplat la Arad. Am văzut că are doi dinţi rupţi!”, s-a plâns Valentin Screciu, la Digi Sport, la finalul meciului din Bănie.

Şi autorul singurului gol, Ştefan Baiaram, a acuzat lovitura cu cotul pentru care Izata a fost eliminat în minutul 88.

„Toate echipele când joacă cu noi joacă cu o anumită duritate, cu un anumit orgoliu”, a spus Baiaram.

Puştiul de 18 ani a lăudat munca depusă de noul antrenor, Laurenţiu Reghecampf, şi a spus că îl aşteaptă pe Mitriţă, care a asistat la meci, înapoi la Universitatea.

Reclamă

„Ne creem foarte multe ocazii, am lucrat foarte mult şi ofensiv, şi defensiv. Consieră că ne lipsesc doar golurile. (…) Ar fi o soluţie foarte bună (n.r. Mitriţă), ar da enorm dacă ar veni la noi”, a mai spus Ştefan Baiaram.

Universitatea Craiova, victorie cu mari emoţii

Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 6-a a campionatului. Ştefan Baiaram a marcat singurul gol în minutul 55.

Oaspeţii au avut o bară, un gol anulat şi un penalty ratat prin Chamed în minutul 79. Izata a fost eliminat în minutul 88, după ce l-a umplut de sânge pe Mateiu.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a obţinut a doua victorie în cinci meciuri de când a revenit pe banca Universităţii Craiova. Echipa sa a urcat pentru moment pe locul 5, cu 9 puncte. Gaz Metan a rămas penultima, cu 4 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și