Închide meniul
Foto

Udinese – Juventus 2-2 | Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4! Rezerva de lux a lui Allegri s-a bucurat nebuneşte. VAR-ul i-a stricat seara

Reclamă

Publicat: 22 august 2021, 21:40

Udinese – Juventus 2-2 | Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4! Rezerva de lux a lui Allegri s-a bucurat nebuneşte. VAR-ul i-a stricat seara

Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4 în Udinese - Juventus 2-2

Profimedia

Cristiano Ronaldo a plutit peste apărarea lui Udinese şi a trimis perfect cu capul în minutul 90+4. Era golul de 3-2, într-un meci nebun, în care Juventus condusese cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Udinese – Juventus 2-2 | Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4

Ronaldo şi-a scos tricoul şi s-a bucurat nebuneşte alături de colegi. Arbitrii din camera VAR i-au stricat însă seara. Reuşita a fost anulată pentru un ofsaid milimetric.

Ronaldo s-a ales şi cu un cartonaş galben pentru modul în care s-a bucurat.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a intrat în minutul 60 în Udinese – Juventus

În mod surprinzător, Ronaldo a început meciul de la Udine pe banca de rezerve. El a atras atenţia cu un gest făcut în timp ce jocul era oprit. Ronaldo a fost ca un antrenor secund. Portughezul a dat indicaţii în acelaşi timp cu Allegri. Bernardeschis a fost cel care a beneficiat de sfaturile lui Ronaldo.

De ce nu a fost Cristiano Ronaldo titular în Udinese – Juventus

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Udinese – Juventus. Pavel Nedved asigură că nu se pune problema ca golgheterul ultimului sezon din Serie A să plece în această perioadă de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o alegere împărtășită de jucător. Suntem la începutul sezonului şi încă nu este în cea mai bună condiţie fizică. În această situaţie nu este numai Cristiano, ci întreaga echipă. Antrenorul nostru a încercat să trimită pe teren cea mai bună echipă.

Chiellini, care este campion european, a rămas și el pe bancă. Au fost făcute anumite alegeri pentru a fi competitivi în această seară. Pot să confirm 100% că Ronaldo va rămâne la Juventus!„, a declarat Pavel Nedved pentru Dazn, citat de football-italia.net.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și