Închide meniul

Scene uluitoare la Nice – Marseille. „Jucătorii noştri au fost loviţi de bodyguarzii lui Marseille”

Dan Roșu Publicat: 23 august 2021, 8:53

Reclamă
Scene uluitoare la Nice – Marseille. „Jucătorii noştri au fost loviţi de bodyguarzii lui Marseille

Scene uluitoare la Nice - Marseille

Profimediaimages

Meciul fusese întrerupt cu 15 minute rămase de disputat după ce fanii lui Nice au intrat pe teren pentru a se lua la bătaie cu jucătorii oaspeţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nice – Marseille, întrerupt | Jucătorii lui Nice, bătuţi

„Este dezamăgitor că meciul s-a terminat aşa. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Au fost aruncate sticle cu apă. Cred că momentul nefericit a fost cel în care doi jucători de la Marseille au aruncat sticle înspre tribună.

Forţele de ordine au garantat că nu sunt probleme şi că meciul poate fi reluat. Cred că bodyguarzii celor de la Marseille nu ar fi trebuit să intervină pe teren şi să lovească jucătorii noştri. Doi jucători de-ai noştri au fost loviţi.

Toată lumea a fost de acord să reluăm meciul, noi, forţele de ordine şi superiorii, dar cei de la Marseille nu au dorit asta. Am vorbit cu suporterii şi le-am spus că ce au făcut este de neacceptat. M-au asigurat de două ori că nu vor fi probleme dacă se reia meciul”, a spus preşedintele lui Nice, pentru site-ul oficial al clubului.

Nice – Marseille, întrerupt | Scandal uriaş în Ligue 1

Potrivit L’Equipe, cronometrul arăta minutul 76 în momentul în care situaţia a degenerat. Avertizaţi la staţia de amplificare în prima repriză, fanii echipei gazdă au aruncat cu diverse obiecte către Dimitri Payet, de la oaspeţi. Lovit la spate, jucătorul a reacţionat aruncând o sticlă în tribună. Alţi jucători ai OM i-au urmat exemplul.

Reclamă

Zeci de suporteri au invadat apoi terenul. Arbitrul a decis întreruperea partidei, iar jucătorii au plecat la vestiare. În momentul opririi jocului, scorul era 1-0 pentru Nice (gol Dolberg ’49).

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și