Închide meniul

Scene uluitoare la Nice – Marseille. „Jucătorii noştri au fost loviţi de bodyguarzii lui Marseille”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 august 2021, 8:53

Scene uluitoare la Nice – Marseille. „Jucătorii noştri au fost loviţi de bodyguarzii lui Marseille

Scene uluitoare la Nice - Marseille

Profimediaimages

Meciul fusese întrerupt cu 15 minute rămase de disputat după ce fanii lui Nice au intrat pe teren pentru a se lua la bătaie cu jucătorii oaspeţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nice – Marseille, întrerupt | Jucătorii lui Nice, bătuţi

„Este dezamăgitor că meciul s-a terminat aşa. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Au fost aruncate sticle cu apă. Cred că momentul nefericit a fost cel în care doi jucători de la Marseille au aruncat sticle înspre tribună.

Forţele de ordine au garantat că nu sunt probleme şi că meciul poate fi reluat. Cred că bodyguarzii celor de la Marseille nu ar fi trebuit să intervină pe teren şi să lovească jucătorii noştri. Doi jucători de-ai noştri au fost loviţi.

Toată lumea a fost de acord să reluăm meciul, noi, forţele de ordine şi superiorii, dar cei de la Marseille nu au dorit asta. Am vorbit cu suporterii şi le-am spus că ce au făcut este de neacceptat. M-au asigurat de două ori că nu vor fi probleme dacă se reia meciul”, a spus preşedintele lui Nice, pentru site-ul oficial al clubului.

Nice – Marseille, întrerupt | Scandal uriaş în Ligue 1

Potrivit L’Equipe, cronometrul arăta minutul 76 în momentul în care situaţia a degenerat. Avertizaţi la staţia de amplificare în prima repriză, fanii echipei gazdă au aruncat cu diverse obiecte către Dimitri Payet, de la oaspeţi. Lovit la spate, jucătorul a reacţionat aruncând o sticlă în tribună. Alţi jucători ai OM i-au urmat exemplul.

Reclamă

Zeci de suporteri au invadat apoi terenul. Arbitrul a decis întreruperea partidei, iar jucătorii au plecat la vestiare. În momentul opririi jocului, scorul era 1-0 pentru Nice (gol Dolberg ’49).

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și