Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf vede Rapid în lupta la titlu: „Nu contează bugetul!” Reacţie iritată când a venit vorba de Mitriţă: „Sunteţi managerul lui?!”

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 19:38

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf vede Rapid în lupta la titlu: „Nu contează bugetul! Reacţie iritată când a venit vorba de Mitriţă: „Sunteţi managerul lui?!

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurenţiu Reghecampf se teme înaintea derby-ului cu Rapid. Startul ca din tun al giuleştenilor l-a impresinat pe tehnicianul Universităţii Craiova. Mai mult, Reghe o consideră pe Rapid una dintre candidatele la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf vede Rapid în lupta la titlu

Jucăm cu o echipă care în momentul de faţă este în top. Va fi un meci dificil, va fi un meci unde vor fi foarte multe ambiţii, va fi un spectacol în tribune. Cu siguranţă cei de la Rapid vor încerca să facă orice să nu piardă.

Mie îmi place în general fotbalul mai dur, bărbătesc, dar la limita fair-play-ului, la limita regulamentului. Fotbalul este pentru bărbaţi, se întâmplă să fie şi anumite contacte mai dure. Nu contează bugetul pe care îl au, bravo lor că au reuşit să facă o echipă atât de competitivă.

Eu aş da mai multă încredere acestor jucători. De ce nu ar trebui să câştige o echipă campionatul, care nu are un buget ca o echipă precum CFR sau FCSB? Nu întotdeauna banii sunt cei care câştigă un campionat”, a spus Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă.

Laurenţiu Reghecampf, despre posibilul transfer al lui Alexandru Mitriţă

Una dintre ţintele celor de la Universitatea Craiova în această perioadă este şi repatrierea lui Alexandru Mitriţă. Şansele ca acesta să ajungă din nou sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf sunt minime. Mitriţă este aproape de un împrumut la PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Reclamă

Presa din Grecia a anunţat deja că Mitriţă s-a înţeles cu PAOK Salonic.

Sunteţi managerul lui Mitriță? Eu nu cred, vom vedea. Vom vedea„, a fost reacţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și