Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf vede Rapid în lupta la titlu: „Nu contează bugetul!” Reacţie iritată când a venit vorba de Mitriţă: „Sunteţi managerul lui?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 19:38

Laurenţiu Reghecampf vede Rapid în lupta la titlu: „Nu contează bugetul! Reacţie iritată când a venit vorba de Mitriţă: „Sunteţi managerul lui?!

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurenţiu Reghecampf se teme înaintea derby-ului cu Rapid. Startul ca din tun al giuleştenilor l-a impresinat pe tehnicianul Universităţii Craiova. Mai mult, Reghe o consideră pe Rapid una dintre candidatele la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf vede Rapid în lupta la titlu

Jucăm cu o echipă care în momentul de faţă este în top. Va fi un meci dificil, va fi un meci unde vor fi foarte multe ambiţii, va fi un spectacol în tribune. Cu siguranţă cei de la Rapid vor încerca să facă orice să nu piardă.

Mie îmi place în general fotbalul mai dur, bărbătesc, dar la limita fair-play-ului, la limita regulamentului. Fotbalul este pentru bărbaţi, se întâmplă să fie şi anumite contacte mai dure. Nu contează bugetul pe care îl au, bravo lor că au reuşit să facă o echipă atât de competitivă.

Eu aş da mai multă încredere acestor jucători. De ce nu ar trebui să câştige o echipă campionatul, care nu are un buget ca o echipă precum CFR sau FCSB? Nu întotdeauna banii sunt cei care câştigă un campionat”, a spus Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă.

Laurenţiu Reghecampf, despre posibilul transfer al lui Alexandru Mitriţă

Una dintre ţintele celor de la Universitatea Craiova în această perioadă este şi repatrierea lui Alexandru Mitriţă. Şansele ca acesta să ajungă din nou sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf sunt minime. Mitriţă este aproape de un împrumut la PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Reclamă

Presa din Grecia a anunţat deja că Mitriţă s-a înţeles cu PAOK Salonic.

Sunteţi managerul lui Mitriță? Eu nu cred, vom vedea. Vom vedea„, a fost reacţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și