Închide meniul

„15 milioane pentru Octavian Popescu?” Decizia radicală luată de Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 26 august 2021, 9:43

Reclamă
„15 milioane pentru Octavian Popescu? Decizia radicală luată de Gigi Becali

Gigi Becali vrea să vândă echipa

Hepta

”Nu este de vânzare Tavi Popescu! Nu mă interesează pe mine 15 milioane de euro. În acest moment, la ora asta, Octavian Popescu nu este de vânzare, indiferent de preț”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Octavian Popescu este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc şi a atras atenţia a mai multor cluburi europene. Fiecare meci jucat de tânărul de 18 ani este urmărit, în format live, de zeci de scouteri”, a fost descrierea pe care au făcut-o jurnaliştii turci.

Gigi Becali i-a mărit salariul, dar Octavian Popescu l-a dezamăgit

Octavian Popescu este unul dintre jucătorii care l-au dezamăgit pe Gigi Becali în derby-ul cu Rapid. Vedeta lui FCSB a fost schimbată încă de la pauză la indicaţiile patronului.

Octavian Popescu are un început de sezon inconstant. Forma sa neconvingătoare este pusă şi pe seama deciziei de a se muta din cantonamentul de la Berceni. Puştiul de 18 ani, care a ajuns să câştige 4000 de euro pe lună, a decis să locuiască alături de iubita sa, Alina, într-un apartament din Bucureşti.

„Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane de euro, ridic puțin, mă duc la 25 – 30 de mii de euro. (n.r. + salariu) Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane de euro, 70 de milioane de eur, 100 de milioane de euro, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30-40 de mii de euro”, a spus Gigi Becali, în luna iulie.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și