Închide meniul
Video

Ionuţ Negoiţă nu înţelege cum a ajuns Dinamo să aibă datorii uriaşe. „Şerdean ar avea cheia”. Câţi bani mai are de primit şi cu ce a plecat după 8 ani la conducerea „câinilor”!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2021, 22:10

Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo

Ionuţ Negoiţă este fostul patron al lui Dinamo / AS.ro

Administratorul judiciar de la Dinamo spune că clubul are datorii de opt milioane de euro. Şi Negoita are bani de primit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Negoiţă nu înţelege cum a ajuns Dinamo să aibă datorii uriaşe

Când am cedat eu, clubul avea datorii de 3 milioane de euro, din care aproape un milion către companii şi am fost destul de înţelegători. Mai erau şi către suporteri, deci în realitate era o datorie de până în două milioane. Nu avea cum, într-un an de zile, să ajungă la 8 milioane de euro.

Probabil că vor rămâne undeva la 3-4 milioane. Oricum, un milion şi jumătate sunt ai suporterilor şi 500.000 de euro de la Cortacero. Deci 2 milioane, plus aproape un milion de pe la noi. Trei milioane ar fi de la cei care au avut o legătură cu Dinamo, deci nu avea cum să se adune încă 5 milioane! Prin insolvenţă multe dintre ele vor fi tăiate„, a declarat Ionuţ Negoiţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Fostul patron de la Dinamo le-a transmis celor din DDB că nu mai poate ajuta clubul.

Din păcate nu am cum să îi ajut, dar înţeleg că domnul Şerdean ar avea cheia! Aşa am auzit eu prin piaţă, poate că nu e adevărat…„, a mai spus Negoiţă.

Reclamă

Cu un singur lucru s-a ales Negoiţă după opt ani în fruntea dinamoviştilor.

Am luat un tricou, am avut ocazia şi am luat un tricou cu care joc fotbal.

(Reporter: Cea mai mare bucurie, din acea perioadă petrecută alături de club, care a fost?) Când am cedat clubul, nu glumesc!„, a ţinut să asigure omul de afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuţ Lupu a fost înjurat de fanii dinamovişti în timpul Supercupei de la handbal. „Beţivule” i-au strigat ultraşii lui Lupu, pe care-l acuză că le-a arătat semne obscene. Lupu i-a acuzat în trecut pe fanii-investitori că distrug vieţile fotbaliştilor prin insolvenţă.

Cineva mi-a spus, înainte de a intra: ‘Dacă vrei să fii înjurat pe banii tăi, intră, dar nu te sfătuiesc’. Dar eu m-am ambiţionat, m-am considerat mai şmecher„, a reacţionat Negoiţă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și