Închide meniul
Video

Ionuţ Negoiţă nu înţelege cum a ajuns Dinamo să aibă datorii uriaşe. „Şerdean ar avea cheia”. Câţi bani mai are de primit şi cu ce a plecat după 8 ani la conducerea „câinilor”!

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2021, 22:10

Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo

Ionuţ Negoiţă este fostul patron al lui Dinamo / AS.ro

  • Ionuţ Negoiţă, interviu în exclusivitate pentru AS.ro
  • Ce a spus fostul patron al lui Dinamo despre datoriile clubului

Administratorul judiciar de la Dinamo spune că clubul are datorii de opt milioane de euro. Şi Negoita are bani de primit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Negoiţă nu înţelege cum a ajuns Dinamo să aibă datorii uriaşe

Când am cedat eu, clubul avea datorii de 3 milioane de euro, din care aproape un milion către companii şi am fost destul de înţelegători. Mai erau şi către suporteri, deci în realitate era o datorie de până în două milioane. Nu avea cum, într-un an de zile, să ajungă la 8 milioane de euro.

Probabil că vor rămâne undeva la 3-4 milioane. Oricum, un milion şi jumătate sunt ai suporterilor şi 500.000 de euro de la Cortacero. Deci 2 milioane, plus aproape un milion de pe la noi. Trei milioane ar fi de la cei care au avut o legătură cu Dinamo, deci nu avea cum să se adune încă 5 milioane! Prin insolvenţă multe dintre ele vor fi tăiate„, a declarat Ionuţ Negoiţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Fostul patron de la Dinamo le-a transmis celor din DDB că nu mai poate ajuta clubul.

Din păcate nu am cum să îi ajut, dar înţeleg că domnul Şerdean ar avea cheia! Aşa am auzit eu prin piaţă, poate că nu e adevărat…„, a mai spus Negoiţă.

Reclamă

Cu un singur lucru s-a ales Negoiţă după opt ani în fruntea dinamoviştilor.

Am luat un tricou, am avut ocazia şi am luat un tricou cu care joc fotbal.

(Reporter: Cea mai mare bucurie, din acea perioadă petrecută alături de club, care a fost?) Când am cedat clubul, nu glumesc!„, a ţinut să asigure omul de afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuţ Lupu a fost înjurat de fanii dinamovişti în timpul Supercupei de la handbal. „Beţivule” i-au strigat ultraşii lui Lupu, pe care-l acuză că le-a arătat semne obscene. Lupu i-a acuzat în trecut pe fanii-investitori că distrug vieţile fotbaliştilor prin insolvenţă.

Cineva mi-a spus, înainte de a intra: ‘Dacă vrei să fii înjurat pe banii tăi, intră, dar nu te sfătuiesc’. Dar eu m-am ambiţionat, m-am considerat mai şmecher„, a reacţionat Negoiţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă