Închide meniul

Galatasaray – Randers 2-1. Gigi Becali a mai câștigat 500.000 de euro, la o zi după ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 22:54

Reclamă
Galatasaray – Randers 2-1. Gigi Becali a mai câștigat 500.000 de euro, la o zi după ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan

Gigi Becali revoluţionează fotbalul românesc

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a anunțat că poate încasa până la 5,7 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, în funcție de bonusuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a încasat 500.000 de euro după ce Galatasaray s-a calificat în grupele Europa League

Unul dintre bonusuri, în valoare de 500.000 de euro, presupunea ca Galatasaray să obțină calificarea în grupele Europa League în acest sezon. Obiectivul a fost îndeplinit.

Turcii au făcut 1-1 în Danemarca, dar au câștigat cu 2-1 la retur, pe teren propriu. Nici Moruțan și nici Cicâldău nu au avut drept de joc, pentru că deja au jucat pentru FCSB și Universitatea Craiova în preliminariile Conference League, dar Fatih Terim îi va putea folosi în faza grupelor.


Declarațiile lui Gigi Becali despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Gigi Becali a anunţat că, luni seară, transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatarasay a intrat în impas. Totuşi, mijlocaşul a ajuns marţi la gruparea Cim Bom, iar miercuri a fost făcut și anunțul oficial.

Cu Moruțan se întrerupsese azi-noapte. Ei au trimis un negociator. Când a auzit de 5,7 milioane, a zis 5 milioane. S-a întrerupt transferul. Dimineață, au revenit. Dacă au trimis pe cineva să negocieze, înseamnă că au încredere în acea persoană, nu? Vom lua sigur 5,7 milioane.

Reclamă

Vom lua 500.000 dacă va juca 10 meciuri în 5 ani. Vom lua un milion și jumătate dacă se califică în Europa League sau Champions League în orice an. Dacă se califică anul acesta, vom lua 500.000 de euro. Da, pleacă azi spre Turcia”, a spus Becali, marți, la Pro X.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și