Închide meniul

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan! „Intrase în impas, dar s-a rezolvat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 12:33

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan! „Intrase în impas, dar s-a rezolvat

Gigi Becali a făcut un gest impresionant

Hepta

„Cu Moruțan se întrerupsese azi-noapte. Ei au trimis un negociator. Când a auzit de 5,7 milioane, a zis 5 milioane. S-a întrerupt transferul. Dimineață, au revenit. Dacă au trimis pe cineva să negocieze, înseamnă că au încredere în acea persoană, nu? Vom lua sigur 5,7 milioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vom lua 500.000 dacă va juca 10 meciuri în 5 ani. Vom lua un milion și jumătate dacă se califică în Europa League sau Champions League în orice an. Dacă se califică anul acesta, vom lua 500.000 de euro. Da, pleacă azi spre Turcia”, a spus Becali, la Pro X.

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Antrenorul lui Galatasaray a vorbit despre venirea lui Moruţan la finalul victoriei in extremis obţinută cu Hatayspor, scor 2-1. Titular, Alexandru Cicâldău a contribuit la golul de 1-1. Reuşita victoriei i-a aparţinut lui Luyindama, în minutul 88.

„Negocierile pentru transferul lui Olimpiu Moruţan continuă. Fanii lui Galatasaray să nu îşi facă griji, managementul clubului îşi face treaba. Am mai spus că este un jucător care îmi place. Îi mulţumesc patronului de la FCSB, el oferă toate explicaţiile necesare.

Fanii noştri să se simtă confortabil în privinţa acestui transfer. Vă vom oferi primii noutăţile, atunci când le vom avea„, a declarat Fatih Terim la conferinţa de presă, potrivit www.milliyet.com.tr.

Reclamă

Terim a lăsat de înțeles că mai este de discutat asupra sumei de transfer. Este mulțumit că a putut să o reducă atât de mult. Becali a anunțat că Moruțan pleacă pe 5.7 milioane de euro.

„Din fericire, știm de unde ne-am început aventura. Au fost 15 milioane, apoi 10, 8… mai așteptați puțin! Fanii lui Galatasaray trebuie să aibă răbdare, au mai rămas mici lucruri de pus la punct. Vrem să adăugat grupului încă un jucător tânăr. Mai e puțin, o mică nuanță„, ar fi mai spus Terim, potrivit ntvspor.net.

Olimpiu Moruţan e cotat de transfermarkt.de la 2.8 milioane de euro. În acest sezon, Moruţan a disputat 7 meciuri în toate competiţiile, marcând un singur gol.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și