Închide meniul
VIDEO

Momente şocante la Cluj! Bodyguarzii nu l-au lăsat pe Marius Şumudică să intre pe stadion. Şi jucătorii au fost ţinuţi departe

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 10:00 / Actualizat: 27 august 2021, 14:30

Reclamă
Momente şocante la Cluj! Bodyguarzii nu l-au lăsat pe Marius Şumudică să intre pe stadion. Şi jucătorii au fost ţinuţi departe

Marius Şumudică, la Stadionul CFR

Antena Sport

După mai multe minute, lui Şumudică i s-a permis să pătrundă în stadion, dar fără maşină. Antrenorii au fost lăsaţi doar pentru a-şi putea aduna lucrurile pe care le au în Gruia, înainte de a fi daţi afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii, în frunte cu Arlauskis, Camora sau Alibec, au fost anunţaţi că nu se va ţine antrenamentul de dimineaţă, ei fiind chemaţi la ora 17:00 pentru pregătirea de seară.

Suma uriaşă plătită de CFR Cluj pentru a scăpa de Marius Şumudică

Neluţu Varga l-a dat afară pe Marius Şumudică de la CFR, dar finanţatorul clujenilor va plăti o sumă uriaşă după despărţirea de antrenorul cu punctaj maxim după primele 6 etape din Liga 1.

Astfel, ardelenii îi vor băga în conturi 250.000 de euro lui Şumudică, reprezentând clauza pe care acesta o avea în contract în cazul în care este demis când încă are şanse să ajungă în grupele unei cupe europene, chiar dacă vorbim de Conference League.

Reclamă

Şumudică a făcut o mică avere în cele trei luni în care a condus-o pe CFR Cluj. Pe lângă suma amintită mai sus, adăugăm trei salarii, un total de 60.000 de euro, dar şi o primă de instalare de 50.000 de euro, încasată doar dacă Şumi ducea echipa în grupele unei competiţii europene.

Astfel, totalul este de 360.000 de euro pe care clujenii îi scot din conturi pentru a scăpa de Marius Şumudică. Dacă ne referim la efortul financiar pe care îl face CFR, trebuie adăugată şi suma cheltuită pentru repatrierea urgentă a lui Dan Petrescu, cel care, cel mai probabil, nu va accepta un salariu mai mic de 500.000 de euro pe an.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” Vezi toate știrile
Citește și