Închide meniul
EXCLUSIV

Suma uriaşă plătită de CFR Cluj pentru a scăpa de Marius Şumudică! Se pregăteşte revenirea urgentă a lui Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 8:22

Suma uriaşă plătită de CFR Cluj pentru a scăpa de Marius Şumudică! Se pregăteşte revenirea urgentă a lui Dan Petrescu

Marius Șumudică, gest incredibil la meciul lui Malatyaspor

Profimediaimages

  • Marius Şumudică avea salariu lunar de 20.000 de euro la CFR Cluj
  • Dan Petrescu este aşteptat în locul lui Şumudică

Astfel, ardelenii îi vor băga în conturi 250.000 de euro lui Şumudică, reprezentând clauza pe care acesta o avea în contract în cazul în care este demis când încă are şanse să ajungă în grupele unei cupe europene, chiar dacă vorbim de Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma totală câştigată de Marius Şumudică la CFR Cluj

Şumudică a făcut o mică avere în cele trei luni în care a condus-o pe CFR Cluj. Pe lângă suma amintită mai sus, adăugăm trei salarii, un total de 60.000 de euro, dar şi o primă de instalare de 50.000 de euro, încasată doar dacă Şumi ducea echipa în grupele unei competiţii europene.

Astfel, totalul este de 360.000 de euro pe care clujenii îi scot din conturi pentru a scăpa de Marius Şumudică. Dacă ne referim la efortul financiar pe care îl face CFR, trebuie adăugată şi suma cheltuită pentru repatrierea urgentă a lui Dan Petrescu, cel care, cel mai probabil, nu va accepta un salariu mai mic de 500.000 de euro pe an.

Reclamă

Ioan Andone l-a avertizat pe Marius Şumudică

Ioan Andone a fost dat de două ori afară de la CFR Cluj, după ce a fost confirmat de conducere, şi îl avertizase pe Marius Şumudică.

„El nu e sigur de postul lui, cu toate că în campionat au maximum de puncte. Şumudică a venit pe cai foarte mari acolo, sincer după rezultatele pe care le-a avut în Turcia. E dezamăgire mare 4-0 ăsta, una e să pierzi la mare luptă la Steaua Roşie cu 2-1, plus că dacă analizezi bine jocul Stelei cu Tiraspol, trebuia să tragi învăţăminte din jocul ăla, de ce i-a eliminat, cum i-a eliminat Tiraspol. Să pierzi în halul ăsta, fără drept de apel, asta spune multe şi că ceva nu e în regulă la CFR Cluj.

Reclamă

Nu ştiu dacă Şumudică este sigur de postul lui, dar sunt sigur că are un contract ca lumea, cu clauze de reziliere. El şi-a făcut treaba în campionat, în cupele europene n-a reuşit, că ăsta-i cuvântul, n-a reuşit. Şi o să vedem ce se întâmplă pentru că acolo oricând se pot lua decizii mai ales la Cluj, decizii radicale şi rapide”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”