Închide meniul

Mihai Stoica, detalii despre oferta făcută lui Dinamo pentru Deian Sorescu. „Nu îmi pot explica, sunt în insolvenţă. Atât putem oferi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 11:00

Reclamă
Mihai Stoica, detalii despre oferta făcută lui Dinamo pentru Deian Sorescu. „Nu îmi pot explica, sunt în insolvenţă. Atât putem oferi!

Dezvăluiri despre transferul lui Deian Sorescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că roş-albaştrii nu au acceptat să primească 700.000 de euro în schimbul jucătorului de 23 de ani care a marcat 5 goluri în primele 6 etape din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, detalii despre oferta făcută lui Dinamo pentru Deian Sorescu

Refuzul „câinilor” de a-l vinde pe Sorescu l-a luat prin surprindere pe oficialul lui FCSB. Acesta nu îşi explică decizia luată de dinamovişti, mai ales că clubul este în procedură de insolvenţă.

Este adevărat că am făcut o ofertă pentru Sorescu. Oferta este de 700.000 plus TVA, plătibili într-o singură tranşă. Oferta a fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, aflaţi în insolvenţă, au oferte mai bune. Altfel nu se poate explica de ce a fost oferta noastră refuzată.

Bănuiesc că, pentru a ieşi clubul din insolvenţă, trebuie acceptate cele mai bune oferte. Atât putem noi oferi, cred că subiectul este terminat„, a declarat managerul general al lui FCSB pentru pagina de Facebook a clubului.

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, cei din DDB au refuzat oferta şi i-au transmis patronului FCSB că Deian Sorescu costă 1.400.000 de euro. Aceasta este cota de piaţă pe care o are căpitanul lui Dinamo şi pe Transfermarkt.

Reclamă

Există ofertă şi de la FCSB. Şi de afară mai sunt ceva discuţii, dar să vedem. Eu nu aş vrea să îi dau drumul. Daca pleaca şi Dejan ar fi dezastru pentru club. În general, nu comentez sumele, dar este ceva pe aproape. Are o hârtie care a fost semnată înainte de intrarea în insolvenţă şi nu mai e valabilă. E normal ca jucătorul cel mai bun să aibă oferte. Dacă ne-am despărţi de el, ar fi pe o sumă mult mai mare„, a spus Iuliu Mureşan.

Deian Sorescu, dorit și la echipa lui Silvio Berlusconi

Gigi Becali se luptă cu celebrul Silvio Berlusconi pentru transferul lui Deian Sorescu. Jucătorul formaţiei din Ştefan cel Mare este dorit în Italia de Monza, echipa lui Silvio Berlusconi, scrie playsport.ro.

Fostul premier italian şi patron al lui AC Milan a preluat clubul în 2018 şi vrea să îl ducă pe prima scenă a fotbalului italian. Acesta a promis un buget care se învârte în jurul sumei de 30 de milioane de euro, iar transferul lui Sorescu nu reprezintă o problemă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și