Închide meniul

Mihai Stoica, detalii despre oferta făcută lui Dinamo pentru Deian Sorescu. „Nu îmi pot explica, sunt în insolvenţă. Atât putem oferi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 11:00

Mihai Stoica, detalii despre oferta făcută lui Dinamo pentru Deian Sorescu. „Nu îmi pot explica, sunt în insolvenţă. Atât putem oferi!

Dezvăluiri despre transferul lui Deian Sorescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că roş-albaştrii nu au acceptat să primească 700.000 de euro în schimbul jucătorului de 23 de ani care a marcat 5 goluri în primele 6 etape din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, detalii despre oferta făcută lui Dinamo pentru Deian Sorescu

Refuzul „câinilor” de a-l vinde pe Sorescu l-a luat prin surprindere pe oficialul lui FCSB. Acesta nu îşi explică decizia luată de dinamovişti, mai ales că clubul este în procedură de insolvenţă.

Este adevărat că am făcut o ofertă pentru Sorescu. Oferta este de 700.000 plus TVA, plătibili într-o singură tranşă. Oferta a fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, aflaţi în insolvenţă, au oferte mai bune. Altfel nu se poate explica de ce a fost oferta noastră refuzată.

Bănuiesc că, pentru a ieşi clubul din insolvenţă, trebuie acceptate cele mai bune oferte. Atât putem noi oferi, cred că subiectul este terminat„, a declarat managerul general al lui FCSB pentru pagina de Facebook a clubului.

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, cei din DDB au refuzat oferta şi i-au transmis patronului FCSB că Deian Sorescu costă 1.400.000 de euro. Aceasta este cota de piaţă pe care o are căpitanul lui Dinamo şi pe Transfermarkt.

Reclamă

Există ofertă şi de la FCSB. Şi de afară mai sunt ceva discuţii, dar să vedem. Eu nu aş vrea să îi dau drumul. Daca pleaca şi Dejan ar fi dezastru pentru club. În general, nu comentez sumele, dar este ceva pe aproape. Are o hârtie care a fost semnată înainte de intrarea în insolvenţă şi nu mai e valabilă. E normal ca jucătorul cel mai bun să aibă oferte. Dacă ne-am despărţi de el, ar fi pe o sumă mult mai mare„, a spus Iuliu Mureşan.

Deian Sorescu, dorit și la echipa lui Silvio Berlusconi

Gigi Becali se luptă cu celebrul Silvio Berlusconi pentru transferul lui Deian Sorescu. Jucătorul formaţiei din Ştefan cel Mare este dorit în Italia de Monza, echipa lui Silvio Berlusconi, scrie playsport.ro.

Fostul premier italian şi patron al lui AC Milan a preluat clubul în 2018 şi vrea să îl ducă pe prima scenă a fotbalului italian. Acesta a promis un buget care se învârte în jurul sumei de 30 de milioane de euro, iar transferul lui Sorescu nu reprezintă o problemă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Deian Sorescu, ofertat de FCSB
  • Mihai Stoica, nemulţumit de răspunsul primit de la DDB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și