Închide meniul
Foto

Mesaj emoţionant primit de Alina Vidican după nunta de lux. Ce promisiuni a primit de la milionarul brazilian

Reclamă

Publicat: 28 august 2021, 11:50

Mesaj emoţionant primit de Alina Vidican după nunta de lux. Ce promisiuni a primit de la milionarul brazilian

Claude Senhoreti este noul soţ al Alinei Vidican

Facebook Claude Senhoreti

Pilot de curse, milionarul brazilian a reacţionat pe reţelele sociale la o zi după ce s-a căsătorit cu Alina Vidican. I-a făcut o promisiune româncei care, în 2011, era dusă la altar de fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj emoţionant primit de Alina Vidican de la Claude Senhoreti

Vă prezentăm domnul și doamna Senhoreti. A fost una dintre cele mai bune zile din viața mea. Te iubesc din toată inima sufletul meu pereche, iubita mea şi cea mai bună prietenă. Promit să nu te dezamăgesc niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. Te iubesc!„, a fost mesajul emoţionatant transmis de Claude Senhoreti pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Pasionat al mașinilor scumpe, Claude a surprins-o pe Alina Vidican. I-a făcut un cadou senzațional și i l-a arătat cu puțin timp înainte să se căsătorească. Milionarul i-a cumpărat un bolid de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care a avut loc nunta.

Reclamă

Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge, potrivit cars.com, până la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h! Claude Senhoreti i-a pus și o fundă roșie „bijuteriei” pe care i-a dăruit-o Alinei. Invitații au postat mai multe imagini cu darul de nuntă primit de mireasă.

Cadoul primit de Alina Vidican de la soțul ei
Cadoul primit de Alina Vidican de la soțul ei

La eveniment nu au existat plicuri la masă, ci au fost create trei conturi bancare. Primul a fost pentru luna de miere, programată într-o destinaţie exotică, iar celelalte două pentru consumaţia de la nuntă şi pentru susţinerea carierei de pilot de curse a lui Claude.

Alina Vidican şi Claude Senhoreti şi-au refăcut viaţa

Alina Vidican a divorţat de cinci ani de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo. Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Alina i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se căsătorească cu Claude, având în vedere că are doi copii cu omul de afaceri român. Borcea nu s-a opus, i-a spus doar „să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al fostului model.

Vidican primeşte o pensie alimentară uriaşă de la fostul şef al lui Dinamo, fiind vehiculată suma de 10.000 de euro lunar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și