Închide meniul
Foto

Ce decizie a putut lua Alina Vidican după ce i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească cu brazilianul Claude

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 14:44

Alina Vidican este fosta soţie a lui Cristi Borcea

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a întors toate privirile

Alina Vidican s-a recăsătorit după divorţul de Cristi Borcea / Colaj Facebook / Hepta

  • Alina Vidican are doi copii cu Cristi Borcea
  • Ce pensie alimentară îi plăteşte Borcea

După ce i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească cu Claude, Alina renunţă la restaurantul care îi rămăsese în grijă după despărţirea de „Leonidas”, susţine fanatik.ro. Există acum o nouă echipă de management care se ocupă de afacere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican are probleme în Statele Unite, după ce i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească

Aceasta a lăsat-o mai moale cu afacerile, pentru a avea mai mult timp de petrecut cu Claude, dar şi cu cei doi copii. Logodna a trecut astfel pe primul plan. Mai mult, Vidican îl însoţeşte pe brazilian la toate cursele la care participă, dorinţa ei fiind să se implice mai mult în afacerile lui.

Astfel, Alina Vidican l-ar ajuta milionarul sud-american să extindă salonul de bolizi de lux pe care îl deţine în Miami. Totuşi, trebuie să ţinem cont şi că, în afară de restaurantul lăsat de Borcea, restul afacerilor nu i-au mers prea bine Alinei.

Reclamă

Pe de altă parte, ea nu duce grija banilor: primeşte o pensie alimentară uriaşă de la fostul şef al lui Dinamo, fiind vehiculată suma de 10.000 de euro lunar. Asta pentru a avea grijă de ea şi de cei doi copii.

Cristi Borcea a acceptat relaţia dintre Alina Vidican şi Claude

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar „să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

46 de ani are Claude, care este proprietarul unei afaceri de succes în Miami. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. Alina Vidican și Claude au decis să locuiască împreună, așa că el s-a mutat la ea acasă, în apartamentul în care locuiește împreună cu copiii și, momentan, cu mama sa, Mariana

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”