Închide meniul
UPDATE

Jihad la CFR Cluj! Marius Şumudică, dat afară de la campioană. Neluţu Varga a făcut „masacru” în club: 15 oameni au fost demişi!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 16:17

Reclamă
Jihad la CFR Cluj! Marius Şumudică, dat afară de la campioană. Neluţu Varga a făcut „masacru în club: 15 oameni au fost demişi!

Reacția lui Marius Șumudică după ce Gabi Balint l-a propus la Rapid

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Update 16.00: Din informaţiile AS.ro, Neluţu Varga a dat afară 15 oameni din club, printre care se numără şi un jucător, Ovidiu Hoban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială 

La o zi după ce a fost umilit de Neluţu Varga şi nu a fost lăsat să intre pe stadionul din Gruia, Şumudică a decis să plece de la CFR. În locul său vine Dan Petrescu.

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

După mai multe ore de negocieri cu conducătorii clubului, Şumudică a acceptat propunerea de a-şi rezilia contractul, anunţă gsp.ro. Îi va fi plătită o parte din suma stipulată în contract, de 250.000 de euro!

În condiţiile date, Dan Petrescu va fi noul antrenor al lui CFR. Neluţu Varga i-a acceptat „Bursucului” toate cerinţele şi l-a asigurat că va mai transfera 4-5 jucători. Petrescu va debuta în noul mandat chiar în derby-ul cu FCSB, care va fi duminică seara, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Dan Petrescu o preia pe CFR Cluj pe prima poziţie în Liga 1. Ardelenii au maximum de puncte după primele şase etape şi au de două ori mai multe puncte decât FCSB.

Edi Iordănescu, bulversat înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB

Antrenorul vicecampioanei a fost surprins de ceea ce se întâmplă la fosta sa echipă. Iordănescu a oferit detalii la conferinţa de presă de dinaintea meciului din etapa a 7-a a Ligii 1.

(Reporter: Sunteţi pregătit pentru tactica lui Şumudică sau a lui Dan Petrescu) Nu ştiu, e grea întrebare. Nu am un răspuns exact. Am încercat să analizăm foarte bine adversarul, să înţeleagă şi jucătorii profilul echipei, exprimarea, modul cum se organizează CFR. Am făcut un pic diferit pregătirea jocului, la fel vom face şi planul tactic. Sunt doi antrenori foarte valoroşi, care au respectul meu, care au produs performanţă, dar sunt pe cât de valoroşi, pe atât de diferiţi ca şi abordare, ca şi filosofie, ca şi alegeri de multe ori.

Reclamă 4 / 0/3

Vedem, o să aştept să văd ce se întâmplă astăzi, mâine în ziua jocului după care încerc să anticipez anumite lucruri„, a declarat tehnicianul lui FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și