Închide meniul
UPDATE

Jihad la CFR Cluj! Marius Şumudică, dat afară de la campioană. Neluţu Varga a făcut „masacru” în club: 15 oameni au fost demişi!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 16:17

Jihad la CFR Cluj! Marius Şumudică, dat afară de la campioană. Neluţu Varga a făcut „masacru în club: 15 oameni au fost demişi!

Reacția lui Marius Șumudică după ce Gabi Balint l-a propus la Rapid

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Update 16.00: Din informaţiile AS.ro, Neluţu Varga a dat afară 15 oameni din club, printre care se numără şi un jucător, Ovidiu Hoban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială 

La o zi după ce a fost umilit de Neluţu Varga şi nu a fost lăsat să intre pe stadionul din Gruia, Şumudică a decis să plece de la CFR. În locul său vine Dan Petrescu.

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

După mai multe ore de negocieri cu conducătorii clubului, Şumudică a acceptat propunerea de a-şi rezilia contractul, anunţă gsp.ro. Îi va fi plătită o parte din suma stipulată în contract, de 250.000 de euro!

În condiţiile date, Dan Petrescu va fi noul antrenor al lui CFR. Neluţu Varga i-a acceptat „Bursucului” toate cerinţele şi l-a asigurat că va mai transfera 4-5 jucători. Petrescu va debuta în noul mandat chiar în derby-ul cu FCSB, care va fi duminică seara, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Dan Petrescu o preia pe CFR Cluj pe prima poziţie în Liga 1. Ardelenii au maximum de puncte după primele şase etape şi au de două ori mai multe puncte decât FCSB.

Edi Iordănescu, bulversat înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB

Antrenorul vicecampioanei a fost surprins de ceea ce se întâmplă la fosta sa echipă. Iordănescu a oferit detalii la conferinţa de presă de dinaintea meciului din etapa a 7-a a Ligii 1.

(Reporter: Sunteţi pregătit pentru tactica lui Şumudică sau a lui Dan Petrescu) Nu ştiu, e grea întrebare. Nu am un răspuns exact. Am încercat să analizăm foarte bine adversarul, să înţeleagă şi jucătorii profilul echipei, exprimarea, modul cum se organizează CFR. Am făcut un pic diferit pregătirea jocului, la fel vom face şi planul tactic. Sunt doi antrenori foarte valoroşi, care au respectul meu, care au produs performanţă, dar sunt pe cât de valoroşi, pe atât de diferiţi ca şi abordare, ca şi filosofie, ca şi alegeri de multe ori.

Reclamă 4 / 0/3

Vedem, o să aştept să văd ce se întâmplă astăzi, mâine în ziua jocului după care încerc să anticipez anumite lucruri„, a declarat tehnicianul lui FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și