Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Primii jucători daţi afară din „era” Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a plătit sume uriaşe pentru a scăpa de ei!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 15:54

Reclamă
OFICIAL | Primii jucători daţi afară din „era Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a plătit sume uriaşe pentru a scăpa de ei!

Primii jucători daţi afară din "era" Edi Iordănescu la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Vicecampionii României au făcut anunţul oficial după ce contractele celod doi jucători au fost reziliate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primii jucători daţi afară din „era” Edi Iordănescu la FCSB

Alex Crețu și Stipe Vucur, contracte reziliate! FCSB anunță că a ajuns la acorduri pentru rezilierea contractelor lui Alexandru Crețu și Stipe Vucur.

Cei doi jucători părăsesc echipa noastră după ce au evoluat în șapte, respectiv trei partide oficiale. Clubul nostru le mulțumește pentru contribuție și le urează mult succes în continuare!„, se anunţă în comunicatul lui FCSB.

Potrivit gsp.ro, Alexandru Creţu va primi despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, în timp ce Stipe Vucur va încasa aproximativ 60.000 de euro.

Reclamă

Alexandru Creţu şi Stipe Vucur au semnat rezilierea, sunt liberi. Am înţeles de la Creţu că avea ofertă din Grecia, dar a fost întors din drum şi va trata cu Sepsi. Regret că nu s-a impus, problema e că în Slovenia a jucat mijlocaş meci de meci, iar la noi a fost folosit fundaş central, ba mai mult, fundaş central stânga, post cu care nu era familiar.

Băiat admirabil, se antrena, dar în fotbal trebuie să accepţi că nu te potriveşti unei idei tactice sau la echipă„, a transmis şi Mihai Stoica pe pagina de Facebook a clubului.

Alex Creţu, aproape de a semna cu Sepsi

Gigi Becali a scăpat de Alex Creţu, iar Sepsi poate fi următoarea destinaţie a fundaşului. Laszo Dioszegi, patronul covăsnenilor, recunoaşte că a pus ochii pe fotbalistul roş-albaştrilor, iar o decizie finală va fi luată în următoarea perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu ce transferuri o să mai găsim. Din păcate, avem vreo 6 sau 7 jucători accidentaţi, dar când revin, o să avem o echipă mai bună. Alexandru Creţu, da, poate fi vorba şi despre el. Astăzi suntem prea emoţionaţi ca să ne gândim la transferuri. Dimineaţa, cu capul limpede, o să ne gândim şi la transferuri”, a declarat Laszo Dioszegi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și